Ny design!

Efter många nätter med försummade studier och sänggång efter att normalt folk redan åkt till jobbet så är den nya designen klar. Och jag är faktiskt ganska nöjd. Kommentera gärna. Jag har säkert missat några fel här och var.

Det jobbiga nu är att ta igen det jag struntat i. T.ex. borde jag verkligen hinna läsa ut Okänd soldat till på söndag och jag har 380 sidor kvar. Det känns lite tungt. Speciellt med tanke på att jag senare i dag (efter jag sovit, har inte gått och lagt mig än) ska på middag i Stockholm hos Björn och Maria. Den ska förresten bli väldigt trevlig. Flera av gästerna har jag inte träffat på ganska länge och det ska bli kul att se dem igen.

Men nu ska jag försöka få lite sömn.

0 tankar kring ”Ny design!

  1. Det skulle nog gå, men jag undrar om folk är tillräckligt intresserade för att det ska vara värt det. I och för sig så räcker det ju dock med att du blir nöjd.

  2. en speciell kaindesign vore inte helt fel…evil dead tema..krävs det coockies och sånt för att det ska funka?

  3. Ja, det gör det. Eller att man kollar IP-nummer men det kan ju bytas från gång till gång så det fungerar inte så bra.