Den stora middagen

Just nu sitter jag hemma hos Björn och Maria på Kungsholmen och ska snart somna in på deras soffa efter en riktigt rolig kväll. Det var i dag de skulle ha Middagen med en massa gäster. Det kom 13 stycken. Det började med att jag och Emma kom hit tidigare och hjälpte till med matlagningen. Vid sex kom resten och kvällen började bra med en väldigt god måltid i goda vänners lag. Vi skrattade och skålade tills det var dags att göra Stockholm då vi drog till Rocks vid Mariatorget.

Väl inne där så bestämde jag mig för att för första gången på nästan sju år att ta en öl. Smaken av den första klunken var en konstig upplevelse. Jag drogs med ens tillbaka till tiden för tonårsfyllor på en parkbänk innan nåt disco. Det kändes helt sjukt. Kände mig nästan som en alkoholist som tog sin första öl efter några vita år (men utan nån större njutning).

Några danssteg hann vi också med ute på golvet innan vi tyckte det var dags att gå hem. På tunnelbanan hamnade vi bredvid en onykter man vars mobiltelefon en för honom okänd person hade ringt upp halv två på natten. Han var riktigt förbannad och skällde ut honom för han kunde ju minsann ha sovit, medan vi satt intresserade och lyssnade på.

När vi kom hem åt vi strips och såg filmen från kvällen (Björn, och andra, spelade in på videokameran). Det var väldigt kul att se.

Nu är det dags att sova lite tror jag. Ovanligt tidigt att somna nu dock men jag hoppas att det ska gå bra.

0 tankar kring ”Den stora middagen