Dygnsrytm

Jag har intressanta tider nuförtiden. Natten till måndagen t.ex. pratade jag med Fredrik mellan 04.40 och 05.00. Det är bra med vänner som jobbar natt. Efter samtalet så började jag läsa den läxa jag hade till finskan senare på dagen. Vi har börjat läsa en bok på finska. Det var lite jobbigt. Jag kom i säng vid halv tio.

När jag vaknade strax efter kl. 13 bestämde jag mig för att ändå försöka på min tenta i tyska som jag hade på kvällen. Problemet var att jag bara hade en timme på mig att plugga men det är bättre att testa i alla fall tänkte jag. Rekord i att plugga så lite som möjligt inför en tenta blev det i alla fall.

Precis innan tentan hade vi första lektionen i den finska textförståelsekursen. Det kan nog bli en intressant kurs. Och läraren verkar cool också.

Efter lektionen och tentan samlades vi (d.v.s. jag och Sirpa) på Orvars. Där mötte Jenny och hennes mor upp. Även Anders och Mikaela var där men Mikaela gick direkt efter jag kommit. Där satt vi i ett par timmar och skrattade och skålade. Precis när jag skulle gå hände en lite jobbig sak. Jenny (ja, jag namnger dig pinsamt nog :-) välte ut Anders öl i hans knä (sista bilden).

Sedda filmer:
Species III (2004)
Shark Tale (2004)

0 tankar kring ”Dygnsrytm

  1. hur mår din kropp an din dygnsrytm?? den borde ta stryk på sikt, som den gör för de flesta skiftarbetare…å andra sidan.. om du har regelbunda tidet är det inte lika farligt..

  2. Tack för att du säger det… Men jag ska försöka bättra mig. Kvinnofängelset slutar nästa vecka. Efter det finns det inte längre nån direkt hållpunkt i natten så då kanske det blir lättare att somna tidigt.

  3. Du är väldigt bra på att ta ögonblicksbilder! Det här med Jenny och ölglaset t.ex. Well done!

  4. Tack! Själv gillar jag bilden från i går också när den fulla studenten blir utslängd.