Pokerafton

I dag (eller i går kanske det heter) har det egentligen inte hänt så mycket. Vaknade sent som vanligt. Åkte till mina föräldrar och var hos dem till klockan tio. Sen var det dags för veckans pokerspel. De som var med den här gången var jag, Andreas, Keskinen, Peter, Glatz och G-son. Vi var hemma hos Glatz och hans flickvän. Så fort G-son kom (han var sen, typ två timmar eller nåt) så började han och Glatz att tjafsa och fortsatte tills G-son gick hem nån timme innan vi andra slutade spela. Lite grand av grälandet går att bevittna på fotot (från vänster: G-son, Peter, Glatz). Jag tyckte mest det var underhållande men tydligen håller de alltid på så där. Vid ett tillfälle när de blivit extra sura på varandra uppstod en något spänd stämning vilken jag uppfattade som lite komisk, men det var den nog inte.

0 tankar kring ”Pokerafton