Biljard

Har tvättat i dag. Under tiden som jag väntade på att mina kläder skulle bli färdigtvättade så åkte jag och hämtade min bror från stället jag skjutsade honom till i går. Sen åkte vi och spelade biljard. Han vann med 3-1 p.g.a. att jag klantade mig i sista matchen och satte vita när jag bara hade åttan kvar. Resten av dagen gjorde jag saker som jag inte hunnit med tidigare i veckan, pluggade lite bl.a. Hände annars inte så mycket i dag.

Sedda filmer:
Diamantfeber (1971)
Livet i 8 bitar (2002)

0 tankar kring ”Biljard

  1. Han berättade faktiskt det. Minns inte var dock. Var du också och såg Kalle Baah?

  2. Vi sågs där han jobbar, nåt café vid ett hörn. Vid sparbanken ungefär.
    Nope, varför skulle jag varit det?
    Ska Du på Tinitus?

  3. Varda heter det nuförtiden. Min bror såg Kalle Baah. Tänkte att det kanske var där ni träffades. Nej, jag ska inte på Tinitus. Per har ju fest då.