Blå Congo

Ganska snart efter att jag vaknat bestämdes det att Sirpa skulle bjuda mig på middag. Hon lagade till en väldigt god pastasås.

Efter middagen gick vi på konsert på slottet. Det var Signe med sin kör Blå Congo som hade sin första helt egna konsert. Och den var bra! Riktigt bra.

På vägen hem hade jag för första gången säkerhetsbältet på mig på bussen. Det är sällan det finns på bussen men ibland händer det och vanligtvis använder jag det inte. Precis som med cykelhjälm när man cyklar är det ju egentligen helt idiotiskt att inte använda det. Men ändå gör jag det inte. Förrän nu. Jag ska använda bältet i bussen hädanefter. Ett steg i rätt riktning i alla fall.

Sen var det dags för poker igen. Börjar bli ofta nu. Jag gick plus igen. Ju fler gånger i rad jag går plus desto jobbigare kommer det kännas den gången jag går minus. Så jag hade tänkt att inte göra det. I dag var vi åtta stycken: Keskinen, Matte, Erik, Walle, G-son, Finnen, Glatz och jag (i ordning efter bilden; Matte syns inte). G-son kom lite senare än jag och direkt när han kom började Glatz och han kivas igen. Ett exempel är att efter G-sons kommentar om att man ser på Glatz att han är tysk svarade Glatz ungefär “Man märker ju på dig att du är från Nya Zeeland: stor, spelar inte rugby men luktar illa.” (Jag tror inte (eller hoppas i alla fall inte) att de är tokseriösa, men lite läskigt är det nästan…)

I morgon (i dag) kommer Björn hit. Det ska bli kul. Vi ska göra Enköping.

Sedda filmer:
MASH (1970)

0 tankar kring ”Blå Congo