Nästa vecka börjar den hårda träningen

Jag har börjat försöka gå och lägga mig tidigt. Det går så där. Har klarat det rätt bra, men sen kommer dagar som den här och förstör. Jag kommer hem sent men har saker att göra innan jag kan sova. Då måste det tyvärr bli sent. Gillar det dock inte.

I söndags var det alltså julbord. Väldigt bra som vanligt. Och sjukt mätt blev jag. Man orkar tyvärr alldeles för lite. Redan efter första tallriken var jag mätt men man måste ju ta allra minst två portioner. Det är för god mat.

Gick plus igen på pokern i dag. Det gillar jag.

Per har nu äntligen dragit igång med sina julkalenderkvällar. Varje dag klockan 20.00 visas Albert & Herberts julkalender, Tomtar på loftet och Julbocken. De två kvällar som hittills hunnit vara har varit väldigt lyckade. Ni borde alla ta er dit i alla fall en kväll under projektets gång.

En väldigt rolig sak som hände i dag på julkalenderkvällen var när min telefon ringde. Jag har sedan en tid tillbaka haft telefonmelodin från {movie}One Missed Call (2003){/movie} som ringsignal till min mobil och hoppats att någon nån gång ska känna igen den. Det har inte hänt. Förrän i dag! Cecilia som var med hade sett filmen och reagerade på signalen. Jag är väldigt nöjd, även om andra kanske inte tycker att det är lika roligt.

Olle Palmlöfs program Faktum fortsätter att vara bra. I kväll visades det andra avsnittet. Bl.a. asylsökandet i Sverige togs upp. Folk är egentligen inte så välkomna hit visade det sig. Fast det är väl inte speciellt okänt i och för sig. Skulle nog kunna skriva en del om det där men det är för sent just nu.

Nästa vecka startar Anders Szalkais 26-veckors träningsprogram inför Stockholm Marathon 2005. Jag skulle verkligen vilja följa det, men just nu känns det som att jag klarar av ett eller högst två träningspass i veckan. Det är ganska lite. Men jag kan ju ha det som mål i alla fall, tills nästa vecka börjar. (För övrigt: om jag skulle ha någon idol inom sport så skulle det nog vara Anders Szalkai. Fast det beror nog mest på att han råkade vara den person som vann det första maratonloppet jag såg.)

Min lillebror Andreas ska jobba i Åre hela vintersäsongen fick jag reda på i dag. Han drar om två veckor och kommer hem i maj. Det känns väldigt tråkigt.

Sedda filmer:
Zombie Planet (2004)
Bad Santa (2003)