Gore Galore

Jag försov mig till Gore Galore! Kom två timmar försent och missade därmed den första filmen ({movie}Oldboy (2003){/movie}). Får se den hemma i stället. Nu är det paus. Hittills har, förutom Oldboy, Dario Argentos {movie}Deep Red (1975){/movie} och och den brittiska {movie}Shaun of the Dead (2004){/movie} visats. Tre filmer kvar nu. Sen åker jag till Per över natten.

Sedda filmer:
Shaun of the Dead (2004)
Deep Red (1975)

0 tankar kring ”Gore Galore

  1. Oerhört dåligt att missa första fimen, å andra sidan slapp du 2 timmar och 4 minuter extra i den onda biostolen.
    Var väldigt bra filmer den här gången. bra penetrationer här och var i thriller, extra bra i ögat förstås.

  2. jag måste försöka glömma de förskräckliga stolarna. efter att jag har gjort det ser jag också fram emot nästa.