Finland och mer Gore Galore

Det här var tänkt att komma upp för flera dagar sen men jag drog till Uppsala för några dygn innan jag hann skriva färdigt.

Resten av filmfestivalen var hemskt på vissa sätt och väldigt bra på andra sätt. Det hemska var stolarna och den egna tröttheten. {movie}Thriller – en grym film (1974){/movie} var överraskande bra, även om de ingående sexscenerna med fördel kunde tagits bort och filmens slowmotion gick alldeles för sakta och var med i alldeles för stora mängder.

I måndags var det Finlands självständighetsdag. Det firade Orvars krog med att ha finskt tema. Självklart var vi där med finskklassen. Även vår lärare Björn hängde på vilket var väldigt kul. Han är en av de coolaste lärarna jag haft. Hade för övrigt muntlig tenta med honom i dag. Fick VG vilket känns mycket bra. Nu är det bara tre tentor kvar innan jul. Vi får väl se hur många av dem jag skriver. Det brukar ju inte bli så många tyvärr.

I går hade Sirpa en liten födelsedagsfest för finskagänget plus Titti (Mikaelas kompis), Daniel (Jennys kompis) och Outi (Sirpas kusin).

Har varit i Enköping i dag. Bowlade med min bror. Det gick inte så bra, men jag fick i alla fall över hundra i båda serierna.

Jag gjorde en bra fickparkering i dag som jag är riktigt nöjd med. Det kommer liva upp hela kvällen.

I kväll ska jag på utflyttningsfest i Johans korridor. Han ska flytta ihop med sin flickvän Sofie.

Lästa böcker:
Kuka murhasi rouva Skrofin? (Mika Waltari)

0 tankar kring ”Finland och mer Gore Galore

  1. nu får du ju tänka på att de ingående sexscenerna får stå som ett tidsdokument för det svenska sexuellt frigjorda 70-talet. De hemska slowmotionscenerna är däremot helt oförsvarbara.

  2. Nja, filmen blir ju sämre med dem med så jag får väldigt svårt att försvara dem. Bara för att huvudrollen råkar innehas av en porrskådespelare måste man inte ha det med i filmen. I alla fall inte när det klipptes in på ett så dåligt sätt. Något slag av vanliga sexscener hade nog dock varit ganska nödvändigt.

    Jag hälsade för övrigt på en av arrangörerna när jag var på Elgiganten i lördags.

  3. I lördags morse klockan 7, alltså precis efter jag somnat ringde en man till mig och frågade om jag han hade kommit till Granström. Jag sa nej. Han tyckte det verkade lite konstigt, så han frågade igen. Än en gång sa jag nej, fast den här gången med en mer bestämd ton. Sedan frågade han vad jag tyckte om NATO. Då la jag på. Gjorde jag fel? Ångrar mig nog lite idag… Glömde berätta detta i telefon idag och igår. Vill ändå att du ska veta. /J

  4. Nej, jag tycker inte du gjorde fel. Han ringde fel när du skulle sova och fortsatte prata även fast du sagt till honom att det var fel nummer. Helt rätt gjort.