Korridorsfester

I fredags var jag som sagt på fest i Flogsta hos Johan med han och hans korridorare. Det var väldigt kul. Jag har insett att det hänt många bra saker i mitt liv på grund av att jag träffat honom. Förutom att jag får umgås med honom så har han främst gjort så att jag träffat många nya jättetrevliga människor. Mitt liv skulle definitivt inte vara lika roligt och spännande utan honom. Tack Johan!

Nog med komplimanger. Kvällen började med att det gjordes pizza som sen åts upp. Därefter tjatade tyskarna om att vi skulle följa med på en korridorsfest i hus 2. Även fast jag ville så gjorde vi det inte men de drog dit ändå och det var nog tyvärr sista gången jag träffade flera av dem. Jag tycker väldigt mycket om att prata med folk från andra länder har jag märkt. Det är kul med engelska, vilket är språket som oftast används även om det blir lite, lite tyska och finska också.

Vi (jag, Johan och Evelina) satt kvar ett tag i korridoren men drog senare till Uplands. Vi kom dit en halvtimme innan de stängde och baren var stängd så vi pratade med två av Johans klasskamrater fram till vi blev utkörda. Efter det så blev det tydligen ändå accepterat att vi skulle gå till festen i hus 2, men det fattade aldrig jag. Det ordnade sig dock och när vi (alla fem var nu med) kom tillbaka till Flogsta stod det två polisbilar utanför hus 2 och en tredje kom när vi var på väg in. Massor med poliser och ett skadat ansikte. När vi kom in var det typ tio studenter per kvadratmeter och väldigt svårt att ta sig nånstans. Evelina gick väldigt förståeligt hem ganska snabbt. Vi hälsade på ett par personer. Efter några minuter kom flera poliser in i den korridor som vi var i.

Lite senare gick vi tillbaka till Johans tillhåll. Där träffade vi på Gretel och hennes pojkvän (de var även med tidigare under kvällen) som vi pratade lite med innan vi till slut hamnade på Johans rum fram till nästan klockan fyra. Efter det var kvällen över och vi drog oss hemåt.

För någon vecka sen så vaknade Johan av en explosion. När han tittade ut ur fönstret såg han en bil som stod och brann. Den stod fortfarande kvar nu i fredags när jag var där.

Sedda filmer:
Octopussy (1983)

0 tankar kring ”Korridorsfester

  1. Japp. Trodde faktiskt naivt nog att jag skulle kunna klara mig lite längre här. Men men, jag flyttade ifrån Per i natt och drar nog från stan senast i morgon.

  2. Hej!! Va kul det va att prata med i fredags, o vet du? vi har nästan pricis samma musiksmak, roligt va. O tack för skjutsen hem, det var snällt.

  3. Hej! Jag håller med, det var kul att prata. Jaha, trevligt. Då får vi kanske lyssna på lite musik nån gång då. Varsågod.