Julmatslagning

I dag skulle jag lagat mat inför i morgon men jag har inte gjort någonting. Det börjar kännas lite stressigt nu. Klockan 22.10 är det dessutom {movie}Doktor Zjivago (1965){/movie} på SVT1 som jag gärna skulle vilja se igen. Blir kanske tyvärr svårt att hinna med den och all mat. Vi får se.

Nu är Pers julkalenderkvällar över och jag har flyttat hem till Enköping igen. Det känns lite skönt att vara hemma igen, även om det verkligen har funkat jättebra hos Per och varit ett par riktigt roliga veckor med Oluf och stjerneskudd och allt annat.

Stötte på en ny intressant sida idag: http://www.6000liv.se/. Titeln känns bekant på nåt sätt…

Julafton i morgon. Ser fram lite mot det. Bara jag tar tag i matlagningen och blir klar med det nån gång.

Sedda filmer:
Ocean's Twelve (2004)
En blondins kärleksaffärer (1965)
Surviving Christmas (2004)
Jultomten fixar allt! (1964)
Livbåt (1944)