Tomtar

Den enda maten som blev lagad var potatissallad, vilken visserligen blev väldigt god. Resten fick lagas på julafton i stället.

Nu ser jag på ett Futurama-avsnitt som jag fick i julklapp (tillsammans med flera andra avsnitt). Fler borde titta på Futurama. Nu har jag i alla fall alla boxar. Ett jultips är A Tale of Two Santas, avsnitt 2 i säsong 4 (enligt ordningen på teve) eller avsnitt 3 i säsong 3 (enligt DVD-utgåvan).

Under en jul för ungefär tio år sen så gjorde jag ett datorspel där man var en jultomte som med ett maskingevär skulle försvara sig mot anfallande snögubbar, julgranar etc. Synd att det var till Amiga 500. Annars hade jag kanske kunnat lägga upp det här. Det var ganska kul vill jag minnas. Fast det kanske jag tyckte mest för att jag gjort det själv.

Jag har påbörjat konstruktionen av mitt tetrisspel till mobiltelefonen igen. Det har gått lite segt men nu har det börjat gå något snabbare. Hinner väl inte göra så mycket innan jag måste tvinga mig själv att börja plugga igen men en bit hinner jag kanske i alla fall.

Sedda filmer:
Never Say Never Again (1983)
Casino Royale (1967)
Poolhall Junkies (2002)
Meltdown (1995)
In the Mood for Love (2000)

0 tankar kring ”Tomtar

  1. Man blir extremt sugen på att spela biljard efter man sett den. Man vill till och med ha ett bord hemma.