Ny frisyr

I torsdags var det alltså dags att träffa Lina för andra gången. Spännande och nervöst måste jag nog erkänna att det var. Men först: när jag ändå skulle till Uppsala så passade jag på att spela biljard med Fredrik igen innan jag åkte till Lina. Det gick fruktansvärt dåligt i början men jag bättrade mig efter ett tag. Biljard är väldigt kul.

Lina hade bakat väldigt goda veganska bullar när jag kom dit. Hon är snäll. Så vi satt och pratade ett tag, drickandes te och ätandes bullar. Hon ville också spela biljard visade det sig lite senare så för andra gången den kvällen så begav jag mig till biljardhallen. Nu var det fullt så vi fikade ett tag först och provade igen senare och då gick det bättre. Vi lyckades båda bra med spelandet tycker jag. Dessutom fick jag lite tjuvträning så att jag lätt kan klå Fredrik nästa gång jag spelar med honom. Kvällen med Lina var jättetrevlig.

Eftersom frisörerna envist måste ha stängt när det är trettondagshelg så fick jag lov att genomföra min planerade klippning under fredagen i stället. Jag blev faktiskt riktigt nöjd. Vet inte om det är för att jag blev av med en massa jobbigt hår eller för att det verkligen blev snyggt. Kanske en kombination.

På kvällen hade evelyn grace spelning på Borgen i Bålsta. De tyckte inte att det gick så bra för dem men det var i alla fall jättekul att träffa dem. Dessutom så ska Astrid dra iväg till Spanien ett halvår nu så det var bra att jag fick träffa henne en sista gång innan dess.

Jag har den här helgen bestämt mig för att byta mailprogram från Mozilla Mail till Evolution. Det har gjort att jag under lång tid har suttit och sorterat mail (eftersom jag ju vill ha med mig alla gamla mail till det nya programmet). Det har varit lite jobbigt då det visade sig att jag tydligen hade mer än 80 000 mail, men samtidigt väldigt kul för jag har hittat en massa gamla mail som jag trodde hade raderats. Hittills gillar jag Evolution starkt. Många funktioner som inte fanns i Mozilla Mail. Samtidigt har jag för övrigt bytt webläsare till Firefox (eftersom jag inte längre behöver hela mozillapaketet). Om du inte gjort det redan så borde du också göra det snarast. Helt klart den bästa webläsaren jag testat.

Sedda filmer:
Musa (2001)
6 Points (2004)
9 Lives (2004)
Miller's Crossing (1990)
Ju-on (2000)

0 tankar kring ”Ny frisyr

  1. Men att du använder stackars försvarslösa tjejer i din sjukliga besatthet att bli en bättre biljardspelar än jag tycker jag är att gå för långt. skäms du inte mattias?