Sömn…

Jag märker att jag är lite otåligare än många av mina vänner. Jag har nu försökt i en kvart att somna. Det gick inte så jag gav upp. Men samtidigt vet jag att vissa ligger i alla fall en timme innan de somnar, och så kan det till och med vara varje natt. Intressant. Jag är van att somna inom tio minuter, ofta inom fem, men det är svårt nu när jag försöker gå och lägga mig tidigare än jag haft för vana att göra de senaste månaderna. Jag tänkte i alla fall att jag i stället för att slösa bort tid på att ligga i sängen och inte göra nånting (läs: försöka somna) så ser jag en film eller pluggar lite (det förra säkerligen troligare än det senare). Det ger i alla fall mer.

På lördag kommer Johan hit till Enköping för första gången. Vi ska ha Tomtar på loftet-kväll där vi ser (förhoppningsvis) alla 24 avsnitt. Det ser jag fram emot.

Sedda filmer:
Blade: Trinity (2004)
Ju-on 2 (2000)

0 tankar kring ”Sömn…

  1. förstår inte varför man ska försöka sova om man inte är trött..till slut blir man så trött så man somnar på direkten.. folk borde tänka på det istället för att försöka tänka i "sovtider"… jag försöker powernappa lite då och då,, och då funkar det alldeles utmärkt med 4-5 timmars sömn per natt.

  2. Jag håller nog med egentligen, men jag tror problemet är att om man ska upp klockan sju så vill man inte gärna vara vaken till kanske sex då man verkligen blir trött utan man går i stället till sängs vid t.ex. tolv även om det tar nån timme innan man somnar.