Hot

Jag vill börja direkt med att säga att det som kommer härnäst är helt och hållet sant. Det är inget jag hittat på själv och jag vet fortfarande inte vem som skickat brevet.

På onsdagen fick jag ett brev. Det var ett vanligt C6-kuvert och redan innan jag helt hade vecklat ut papperet inuti så förstod jag vad det var. Mitt första riktiga hotbrev låg i kuvertet. Det var ganska tydligt vad de som “skrivit” det ville, även om det fortfarande är oklart vad det påstås att jag gjort. Jag visade det för några stycken och flera av dem tyckte att det var för sjukt för att vara ett skämt. Jag vet inte vad jag ska tro men har sett mig om en eller ett par extra gånger de gånger jag varit tvungen att ta mig utanför lägenheten.

Sedda filmer:
BMX Bandits (1983)
Rocky IV (1985)
Kompis kompis (1981)
Beautiful Girls (1996)
Fjorton suger (2004)
Rampfeber (1950)
Cheerleader Ninjas (2002)

0 tankar kring ”Hot

  1. sjukt! troligen är det väl esbjörn som blev bortagen från listan, vad har du annars gjort den senaste tiden?

  2. KA kanske står för “Köhlerarmy”. man vet ju inte vad han har för hängivna supportrar.