Skäggklagomål

Nu har det på sistone visserligen hänt lite saker med alla mordhot och skadegörelser på min egendom men för att visa att min blogg nog i alla fall inte är den tråkigaste så kan ni ta en titt på den här bloggen.

I fredags fyllde min mor år så jag var där och firade. I princip hela min släkt (enda undantaget tror jag är mina bröder) klagar på mitt skägg varje gång de ser mig. Det börjar bli lite jobbigt nu. Bra i alla fall att de är ensamma om det. De flesta andra verkar gilla det. Eller det är i alla fall vad de säger.

Sedda filmer:
xXx (2002)

0 tankar kring ”Skäggklagomål

 1. jag tycker du ska spara ditt skägg i 20 år för att se hur långt och bra det kan bli.

 2. jag tror klockan som anger när jag skriver kommentarer går fel med sisådär ungefär 6 timmar. 03:07 låg jag i min säg och sussade.

 3. Alla som säger att de gillar ditt skägg gör det på det där skadeglada, ironiska sättet.
  De enda människor som vill dig väl är ju dina släktingar.

 4. Helst vill jag ju ha kvar skägget tills det blir vitt och jag är kampsportsmästare.

  Ja, det har varit lite problem med tiderna eftersom servern ligger i USA men jag tror jag löst det på de flesta ställena nu. Säg till om du ser nåt mer konstigt.

  Esbjörn: jag har inte tänkt på det på det sättet, men när jag tänker efter så tycker jag mig ju märka att folk skrattar när jag går förbi dem.

 5. jag tycker inte du ska raka av skägget förrän du är kampsportsmästare. ser faktist ingen anledning till att du skulle göra det då heller. kan du inte spara det till du dör?