Tetra Vaal

Fredrik Strage var gäst i 100 höjdare i dag. Jag har svårt att förstå hur de kan vilja ha med denna irriterande människa. Som tur var kom även Thomas Jisander in efter ett tag och tog över den största delen av Fredriks taltid. En sak är jag dock imponerad av: han kan så sjukt mycket om populärkultur. Synd bara att han ska föra fram sina kunskaper på ett så jobbigt sätt. Det brukar annars vara rätt kul att lyssna på folk som kan mycket.

Den är väl ganska gammal vid det här laget men för er som inte sett den så borde ni se videon som finns på den här sidan. Det roligaste är nog om man tittar på videoklippet först innan man läser texten. Länken till filmen går att hitta i kolumnen till höger: tetra.mov (de vill inte att man länkar till den direkt). Jag blev väldigt fascinerad av den första gången jag såg den utan att veta vad det egentligen var och nu stötte jag på den igen och tänkte göra er uppmärksamma på den.

0 tankar kring ”Tetra Vaal

  1. Nu blir jag lite besviken på dig.
    Fredrik Strage är ju cool.
    Att han pratar irriterande är irrelevant när han har så bra koll.

  2. Du är den absolut första jag träffar på som gillar honom. Det finns gränser för när irritationen har möjlighet att bli irrelevant.

  3. Jag trodde också det. Någon ordning får det väl vara? Är man bortröstad så är man.

  4. Man kan inte hindra alla som kallar sig för Esbjörn från att skriva på den här sidan, men framförallt så var det vännerlistan han blev bortröstad ifrån och inte hela mattiasw.com.

  5. Jag väntar på ett nytt blogginlägg. Enligt mina beräkningar skulle det ha kommit igår, men det kom aldrig. Har nånting hänt?

  6. Ja, jag har varit i Finland och det har varit mycket att tänka på inför den resan så jag har tyvärr inte hunnit med det, men ett inlägg kommer snart.