Ettårsskägg!

Det har väl inte undgått någon att det i dag är ett år sedan jag såg Killinggängets Ben och Gunnar och därmed bestämde mig för att sluta raka mig. Nu har det beslutet alltså gett mig ett ettårsskägg. Den första tiden när jag surfade lite skägg och kom i kontakt med begreppet “ettårsskägg” (d.v.s. ett år utan att röra ansiktshåret alls (undantaget mustaschen)) kändes det nästan ouppnåeligt att själv någon gång ha ett sådant. Och till alla som undrar: jag kommer inte raka av mig det i dag.

Det finns även bilder från året som gått. I början hade jag bara tillgång till min mobilkamera vilket är skälet till den lite sämre kvaliteten på de fotona.

I går (söndag) hade Esbjörn sin födelsedagsgrillning i Vitabergsparken på Söder i Stockholm. Det var väldigt trevligt (som vanligt) och nu har man redan börjat längta till nästa år.

Dagens mumiefilmtips: Bubba Ho-tep (2002)

Sedda filmer:
Bubba Ho-tep (2002)
Star Wars: Episod I - Det mörka hotet (1999)

0 tankar kring ”Ettårsskägg!

  1. grattis till 1-års skägget. men du borde ha låtit mustachen varit. det hade varit ännu bättre

  2. Tack båda två!
    Mustaschen ja… Samma dag som jag klippte mustaschen för första gången så såg jag King Arthur på bio där Stellan Skarsgård hade flätat sin mustasch så den gick ner på sidorna om munnen. Det hade naturligtvis varit ett mycket bättre alternativ och det känns lite tråkigt att jag inte såg den innan jag trimmade min mustasch. Efter det hade jag ju förstört det och den var inte längre orörd så då kunde jag lika gärna fortsätta. Men jag kanske skulle satsa på en ettårsmustasch nu i stället när skägget kanske åker av.

  3. Mattias, jag måste säga att jag beundrar din beslutsamhet i många frågor, veganism, nykterism (bra ord va?) och inte minst skägget. Var länge sedan jag såg skägget live, men det ser imponerande ut på bild.
    Allt gott till dig!

  4. Tackar! Jag måste erkänna att skägget nog är det som från början känts svårast att genomföra och vid flera tillfällen har jag velat avbryta “projektet”, trots att det bara var ett år jämfört med hela livet för de andra två. Konstigt, men det är väl för att det har med utseendet att göra. Nu förstår jag ju dock naturligtvis att det bara har gjort mig stiligare!