Episod III

I går var jag på Västgöta nation med Gretel och Johan. Johan blev lite sen så jag och Gretel pratade lite innan han kom – på svenska! Jag är grymt imponerad av hur mycket svenska hon lärt sig sedan hon kom hit i höstas. Det var väldigt få gånger som det var något ord hon inte förstod, trots att jag mest pratade på som jag brukar. Sen när Johan kom övergick vi till engelska eftersom Johan kan det bäst.

Tyvärr hann jag inte stanna så länge för Fredrik skulle komma och hämta upp mig vid åtta så att vi kunde åka till Enköping och spela lite snooker innan Episod III började 00.03 som vi tänkt att se. Den var rätt bra för övrigt. Bäst av de tre första episoderna.

Nu har ytterligare en vän startat en blogg. Denna gång är det Björn som lagt upp sitt liv på följande adress: http://sitata.blogspot.com/

I dag är det två dagar kvar till Göteborgsvarvet. Det ska bli spännande. Vi åker i morgon klockan 10.00 och kommer hem på söndag. Om någon vill få SMS när jag nått förbi 10 km och när jag gått i mål så kan man skicka “GV 24481” (utan citationstecken) till nummer 72700. Det kostar dock 15 kr men det kan det vara värt. Hoppas inte det här blir pinsamt nu. Kanske aldrig kommer något andra SMS liksom…

Nu ska jag åka till Uppsala.

Dagens lastbilsfilmtips: {movie}Black Dog (1998){/movie} (gör verkligen att man vill skola om sig till lastbilschaufför)

Sedda filmer:
Star Wars: Episod II - Klonerna anfaller (2002)
Operation Tiger Lily (1966)
Star Wars: Episod III - Mörkrets hämnd (2005)
Black Dog (1998)

0 tankar kring ”Episod III

  1. Ah, du har äntligen sett “black dog”! det är en riktigt bra film. Lastbilar som slåss mot andra lasbilar, bilar och motorcyklar. fantastiskt!

  2. Absolut en väldigt bra film. Just nu är jag för övrigt i Göteborg och tittar på det vi filmade i onsdags. Det ösregnar här men vi hoppas att det slutar innan vi startar.