Popaganda Dag 1

Hemma från Popaganda redan. Musikmässigt blev det en ganska misslyckad dag och kväll tyvärr. David Sandström var väl ungefär som jag hade tänkt mig. Inte tråkig men inte jättekul heller. Såg en kvart ungefär innan jag gick ut till Björn med fru och vänner som satt utanför ingången och picknickade. Efter ett tag kom Kalle, en av Björns arbetskamrater från Posten. Han visade sig vara en trevlig kille. Vi satt där i gräset ett par timmar innan vi ställde oss i den gigantiska kön som hade uppstått. Inte heller i år behövde jag för övrigt visa leg. Däremot behövde de visitera skägget sa en av vakterna.

Väl inne igen köpte jag en tofugryta med ris till överpris som visade sig innehålla 0 % tofu. Jag var inte så nöjd med den måltiden, även om det i och för sig var väldigt gott. Nästa band jag ville se var The Tough Alliance som skulle börja klockan 21.30. Det var länge till dess och långt innan de började så tröttnade de flesta andra i gänget på att vara där och drog in till stan i stället. Jag blev kvar med Emelie och hennes kompis Jens, vilket i och för sig var väldigt skoj det med. Någon gång där omkring kom en kille fram till mig och berömde skägget på det bästa sättet hittills (även tidigare på kvällen hade jag naturligtvis fått en massa komplimanger precis som jag alltid får). Vi pratade i 5-10 minuter om det (medan Emelie såg lite uttråkad ut). Det var jättekul. Han fick adressen till den här sidan så jag hoppas han tittar in här. Hej på dig i så fall!

Sen när The Tough Alliance väl började spela (försenade naturligtvis) så visade det sig ju att de var riktigt tråkiga live. Vet inte hur de lyckades med det för de är ju rätt bra annars. Jag tänkte att det säkert blir bättre efter ett tag men då tog det plötsligt slut. Helkonstig spelning.

Efter det lämnade jag Emelie och Jens som skulle se på Jens Lekmam klockan 23, och åkte hem i stället.

0 tankar kring ”Popaganda Dag 1

  1. men jag hoppas du inte känner dig missnöjd med kvällen annars.. tycker vi har haft kul

  2. Ja, det hade vi absolut. Det var bara musiken som var lite tråkig. En annars helt klart rolig kväll.

  3. ja har man ett stort skägg får man ju finna sig i att det blir visiterat i tid och otid. jag måste nog råda dig till att inte flyga så mycket med det.

  4. Jag tror de tyckte att det var ett perfekt gömställe för prylar som man inte fick ta in på området.