Väldigt gammal bror

Det händer inte så mycket just nu. Jag pluggar mest och löser sudokus däremellan. Tränar alldeles för lite (eller för mycket; har skadat mina magmuskler på något konstigt sätt som gör att det gör riktigt jäkla ont så fort jag använder dem). Förhoppningsvis klarar jag S:t Eriksloppet under två timmar i alla fall men mycket bättre än så blir det nog inte. I alla fall inte om jag fortsätter så här, vilket jag säkert kommer göra.

I lördags hade min storebror och hans flickvän 40-årsfest. Det var kul, men jag åt alldeles för mycket av den goda maten. Sjukt varmt var det i lokalerna där vi var. Bra var det att det fanns AC-apparater. Mindre bra var det att de inte fungerade. Jag kom hem strax efter tre tror jag.

I skolan håller jag mest på med exjobbet (Just Enough Tabling in XXX) och med ett spel som vi ska göra till en av sommarkurserna. The W.O.I.D. har vi döpt det till och om det blir någorlunda bra och mina projektkollegor tillåter det så kanske jag lägger upp det här sen.

Sen har ryktet tydligen spridit sig om att det skulle vara någon tävling här på mattiasw.com. Tittar man på förstasidan så kan man nog hitta lite info om det.

Min första egengjorda sudoku syns här till höger.

Sedda filmer:
Dark Water (2002)
Världarnas krig (2005)
Star Trek V - Den yttersta gränsen (1989)
Fantastic Four (2005)
Kodnamn: Nina (1993)

0 tankar kring ”Väldigt gammal bror