Jobb

I går var jag på anställningsintervju och fick jobbet. Två dagar i veckan och jag börjar på måndag. Det är på ST där även Letalis jobbar. Det är en projektanställning som kommer vara januari ut. Väldigt trevligt.

I går flyttade jag även till Uppsala och kommer förmodligen bo här hos Per den största delen av de närmaste veckorna. Detta på grund av julkalenderkvällarna som vi anordnar varje dag klockan 20.00 fram till den 22 december på Fålhagsleden 6 C. Alla är välkomna, oavsett om vi känner er eller inte. Om man vill vara helt säker på att jag ska vara här så bör man höra av sig innan (jag kommer dock vara här de allra flesta kvällarna), men annars så är det bara att titta förbi utan förvarning.

I går kväll träffades finskagänget på Orvars för första gången sen i våras. Det var kul att återse alla.

I kväll är den första julkalenderkvällen. Per är på Kap Verde så det kommer vara jag som håller i den. Jag såg nyss årets julkalender En decemberdröm. Irriterande slut. Nu måste man ju se morgondagens avsnitt också. Jag har dock valt att inte inkludera den i våra julkalenderkvällar. Lite för att den inte riktigt kändes tillräckligt bra men mest för att folk själva lätt kan följa den hemma.

En artikel läst
Med många haikuer i
Måste skriva själv

Sedda filmer:
Star Wreck: In the Pirkinning (2005)

4 tankar kring ”Jobb

  1. grattis till vinsten! och till jobbet! fortsätter det gå så här bra för dig kanske du måste dödas för att jämnvikten skall upprätthållas.

  2. Tack! Jag ska försöka misslyckas lite oftare, även om det kan vara svårt ibland.

  3. Det finns undertexter på både engelska och svenska så det bör inte vara något problem. Jag tycker den var ganska rolig.

Kommentarer inaktiverade.