Studio Virtanen

Fredrik Strage är ungefär som sushi (ja, jag skriver mycket om honom, men han väcker känslor). Han var med i Studio Virtanen på ZTV häromdagen. Första gången jag åt sushi smakade det så där. Andra gången rätt okej, men det var inte så att jag ville ha det snart igen. Efter tredje gången tänkte jag på sushi varje dag i en vecka innan jag till slut äntligen fick äta det igen. Det tar visserligen mycket längre tid med herr Strage men han fungerar ungefär likadant. I början ogillar man honom starkt. Efter ett tag kanske det släpper lite grand och en kompis nämner några fördelar med honom. Sakta börjar man gå mot neutralitet och efter det möjligen till att gilla honom. Jag vet inte riktigt än. Jag tror jag ligger i neutralläget just nu. Som man säger på engelska: it’s an acquired taste.

Fredrik Virtanen känns för övrigt inte helt van som talkshowvärd. Han passar nog egentligen bättre som gäst, men han kan förstås bli bättre. Vanligtvis är han ju rätt bra.

I dag spelade jag och Fredrik (Henriksson, inte Virtanen) biljard och snooker i 3,5 timmar. Det är troligtvis längre än vi nånsin spelat tidigare. Men det är bra att träna. På söndag är det tävling igen. Då tänkte jag vinna. Fast mitt handikapp har ju förstås sänkts eftersom jag spelade så fruktansvärt bra förra söndagen så jag ska kanske vara försiktig med att förutspå saker så där.

Apropå tävlingar så är det pokerturnering igen nästa lördag. Det blir nog svårt att försvara förra placeringen, men man vet ju aldrig.

0 tankar kring ”Studio Virtanen

  1. Ja du sushi är verkligen en acquired taste. Jag kan numer få cravings efter det när som helst. Första gången jag smakade så var det inte alls speciellt gott.

  2. Virtanen är ju verkligen en sopa på allting som har med journalistik att göra.