Tävlingar

Satt och lekte lite med marker häromdagen. Lägger in några bilder. Observera att inget lim eller liknande har använts. I det slutliga tornet så användes totalt 420 stycken marker.

Pokerturneringen i lördags gick inte bra alls. Jag kom absolut inte sist, men det var långt ifrån förstaplats också. Får väl trösta mig med att inte ens proffsen kommer till final hela tiden.

Dagen efter pokern så skulle det vara biljardtävling. Kanske kunde jag få en bra plats där i stället tänkte jag. Men nej, naturligtvis inte. Skälet var dock inte min dålighet utan att det bara kom fyra personer dit. Kanske är det för ofta med en gång i veckan. En bra sak var dock att det hade gjorts en serielista och namnet på den odelade förstaplatsen var Mattias Wallander.

I Studio Virtanen i måndags var Andres Lokko gäst. Fredrik hade gjort en lista med de tre bästa skribentnamnen och Andres namn var givetvis med. De andra var Simon Bank och Helle Klein. Det roligaste med det var att Andres höll med och drog jämförelsen med Max Power. Väldigt kraftfulla namn alla fyra. Andres Lokko hade för övrigt skägg och var riktigt snygg.

Det är fascinerande när allt är som vanligt när man går hemifrån på morgonen men på kvällen så fattas ett av ens grannhus. Men det gör i alla fall livet lite mer spännande.

I dag köpte jag nya skor. Väldigt efterlängtat. Mina andra någorlunda användbara skor har antingen hål i sig eller ger fötterna blåsor. Nu kan jag leva ett normalt liv igen.

Sedda filmer:
Fyra veckor i juni (2005)

0 tankar kring ”Tävlingar

  1. Tack! Tornet byggdes på den tiden då jag inte hade ett heltidsjobb så det är väl sant att jag hade lite mer fritid då. (Väldigt kul för övrigt att låtsas vara Per. Jag har planterat grejerna.)

  2. Det verkar vara många klagomål när jag lägger tid på sånt jag tycker är kul. Halloweenkostymen var inte heller så omtyckt. Jag borde kanske sluta med det.

    Nej, “Per”, det var kanske dumt gjort.