Sjuk

Den senaste veckan har jag varit sjuk för första gången sedan september 2004. Jag blev förkyld i måndags och det har varat hela veckan. Nu är det dock i princip bra igen. Det var visserligen bara en vanlig förkylning men jag hade ju ändå hoppats på att aldrig mer bli sjuk nu när jag kunde hålla mig så länge.

Läste nyligen namnen på tre av Robert Rodriguez söner: Racer, Rebel och Rocket. Svårt att slå de namnen. Om man inte heter Chuck Norris förstås.

Bra artikel om Sveriges “djurskydd”. Många tror nog att Sverige är jättebra när det gäller slaktindustrin och har därför svårt att sluta äta djur. Som om det skulle vara ett svårt val att välja mellan att stänga in och döda någon, och att inte göra det. Frågor där det är lättare att skilja mellan bra och dåligt får man leta länge efter.
”Djurskyddet” – mission impossible?

Jag har tyvärr hittat en ny lovande tvserie. Jag har länge sett att den existerat men aldrig kollat upp vad det varit förrän nu när TV3 har börjat visa trailers för den. My Name Is Earl är det jag pratar om. Förutom att det är Jason Lee och Ethan Suplee (som uppenbarligen gått ner massor i vikt) i huvudrollerna (vilket egentligen bara det är skäl nog att titta) så verkar den hittills även väldigt rolig. Än så länge har jag sett tre avsnitt. Det verkar som att det är detta jag kommer slösa bort en del av den kommande veckans tid på.

Sedda filmer:
Stockholm Boogie (2005)
King Kong (2005)
Bruce - den allsmäktige (2003)
Det började i Berlin (1943)
Land of the Dead (2005)
Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö (2005)

0 tankar kring ”Sjuk

  1. Vi kan ta det utanför den här sidan. Det är ändå en så pass ny film så att man kanske inte bör nämna spoilers.

  2. tråkigt att du är sjuk.. då kan du inte träna-..jag borde ge mig ut idag. men det är så snöigt..

  3. jag hörde att du var riktigt sjuk och kanske aldrig mer kommer att bli helt frisk.

  4. vilken tur! kan det vara så att du är näst intill oförstörbar? ungefär som mina dator?

  5. Jag tycker inte att det vore så tråkigt, W. Ganska kul egentligen.