Födelsedag

I går fyllde jag år. 27 år har det tydligen hunnit bli. “Snart är du trettio” är det redan två stycken som sagt. Det blev bara en present på hela dagen och den fick jag av Elisabeth på jobbet. Det känns inte helt långsökt att tänka sig att det ger några tecken på vilka som är ens riktiga vänner. Att jag hade födelsedag innebar även ettårsdag för hotbrevet. Jag verkar ju leva fortfarande vilket jag tar som ett tecken på att de som skrev det vill få mig så paranoid och ångestfylld som möjligt innan de till slut slår till.

I lördags spelade jag pokerturnering. Den här gången kom jag till finalbordet igen och slutade på sjunde plats och fick därmed rankingpoäng. Helt klart nöjd, även om det var lite tråkigt att det inte blev några pengar förrän på fjärde plats eftersom vi inte var så många spelare (30 st).

Favoritfilm just nu: {movie}Garden State (2004){/movie}

Sedda filmer:
Garden State (2004)
Strandvaskaren (2004)
Hostel (2005)

0 tankar kring ”Födelsedag

  1. grattis i efterskott. att jag inte förrän nu kan gratulera har givetvis sina naturliga förklaringar.

  2. Jag vill minnas att jag gratulerade.
    Förvisso lite sent, men det var så mycket som hände och dagar som försvann.

  3. Ja, det där var ju skrivet före jag fick dina gratulationer som var väldigt uppskattade. Även andra personer har grattat i efterhand.