Konferens

Under onsdagen och torsdagen så är jag på konferens på Waxholms hotell. Det har varit väldigt trevligt hittills och kommer säkerligen fortsätta vara det. Just nu ligger jag på rummet och surfar med det trådlösa bredbandet som givetvis finns här. Jag gillar att ha en laptop.

I går (tisdag) var jag hos Björn och Maria där vi åt gott och hade seinfeldkväll. Det var verkligen på tiden. Vi har bara kommit till fjärde säsongen än så länge så det behövs.

Jag såg för ovanlighetens skull massor med filmer i helgen. Swebits hade nämligen gratis leech under lördagen och söndagen och då passade man naturligtvis på att ladda ner en massa. Bäst var nog {movie}Brokeback Mountain (2005){/movie}.

Nu ska jag nog se dagens Simpsons och sen sova lite innan konfererandet fortsätter i morgon.

Sedda filmer:
August Underground's Mordum (2003)
Aftermath (1994)
Date Movie (2006)
Underworld: Evolution (2006)
Big Momma's House 2 (2006)
Æon Flux (2005)
Get Rich or Die Tryin' (2005)
Fun with Dick and Jane (2005)
Den utvalde (2005)
Brokeback Mountain (2005)

0 tankar kring ”Konferens

  1. big mommas house 2 var riktigt dålig. likaså fun with dick and jane..hur var aeon flux??
    jag tyckte hostel var ganska cool..

  2. Rätt cool tycker jag men det märktes som vanligt att den är gjord efter en tv-serie. Det brukar bli en viss stil som inte riktigt funkar. Kanske blir det bättre om man har sett förlagan. Annars så är ju Date Movie utan tvekan den sämsta av de där filmerna.