Inte så mycket bollmästare

I går var några från jobbet plus Johan och bowlade. Naturligtvis vann jag inte. Varje gång jag bowlar tänker jag att jag måste börja spela mer så att jag blir bra. Likaså denna gång. Det brukar dock aldrig bli så.

I dag har det hänt en del grejer. Dagen flöt visserligen på som vanligt men mot slutet på dagen så började någon ringa på ytterdörren. Eftersom vi inte ser vem det är om vi inte går ner och tittar (vilket man inte gör) så irriterade vi oss mest på personen som gjorde det. Jag var precis på väg därifrån och ser då denna jobbiga människa utanför porten. Oundvikligen så blir jag tvungen att släppa in honom och märker då att det är Anders Björck. Vi småpratar lite innan jag måste vidare för att hinna med bussen.

Vid busshållplatsen träffar jag på Claes Elfsberg. Han var dock inte lika pratsugen, men vi åkte i alla fall samma buss. På den hamnade jag bredvid en gammal kvinna som pratade en massa med mig. Vi diskuterade mest Carola. Hon hade tydligen pratat med henne i Täby för sisådär tjugo år sen.

Efter det så träffade jag Fredrik. Vi skulle gå och prova ut biljardköer. Det gick bra och slutade med att vi köpte var sin kö. Fredrik köpte en som var mycket dyrare och bättre (dock mycket fulare) än min vilket givetvis resulterade i att han vann när vi sen skulle spela.

7 tankar kring ”Inte så mycket bollmästare

  1. Javisst men trots, genom matematiska regler och lagar, kom du att betala mer för din förskräckligt mycket billigare (100kr) kö vilket kan tyckas märkligt men sant.
    Att den sedan är obestridligt mer estetiskt måste vara en spegling av din fåfänga gissar jag :)

  2. Ja, jag spelar helt klart hellre med en snygg och dålig kö än med en ful och bra.

  3. Det är troligen det enda rätta, då slipper du bli hånad av alla hustlers i biljardhallen när du skruvar ihop din kö.

  4. nej du borde röra på dig och ge dig ut och löpa istället för att bowla mer.. Annars så tänker jag inte tävla utomlands med dig..

  5. Jag har hört att det var buffelskinn på din kötopp. Om det stämmer så är du inte vegan längre.

Kommentarer inaktiverade.