En riktig guldkväll

I kväll har jag och Esbjörn varit på Members Night med Sif och minglat med hippa människor från IT-branchen. Väldigt spännande. De hade både en trollkarl och en stå upp-komiker/polis där som underhöll oss. Sen kom Harrison Ford och visade oss sin senaste film Firewall. Jag tror tyvärr inte att jag överdriver om jag påstår att han har sina bästa filmer bakom sig.

Nu sitter jag på tåget hem och nyss kom ett meddelande i högtalarna. “Vi kommer tyvärr bli stående här i Jakobsberg ett tag. Jag vet inte hur länge, men det beror på att vi har…” Jaha, signalfel igen som vanligt. “…ett pendeltåg framför oss som står och brinner.” Det är kul när de överraskar en så där.

Sedda filmer:
Firewall (2006)

0 tankar kring ”En riktig guldkväll

  1. För mig är det bara signalfel och mötande tåg. Jag undrar lite varför det alltid är det tåget man själv åker i som måste stanna för mötande tåg. alltid!