Belägrad

Någon har stängt av de viktigaste funktionerna i min lägenhet. Jag har bl.a. inget varmvatten och jag kommer endast åt mattiasw.com på internet varför detta kommer vara mitt enda kommunikationsmedel med yttervärlden den närmaste tiden. Min fasta telefon fungerar inte heller. Mobilen har jag inte testat men troligtvis har de placerat ut störsändare i området så att man inte ska kunna kontakta utomstående. Elen är det nog bara en tidsfråga innan de slår av så jag får försöka spara på batteriet i laptopen. Förhoppningsvis har de helt missat den här sidan och mina kommunikationsmöjligheter genom den så att jag kan hålla er underrättade om utvecklingen.

Sedda filmer:
Hoodwinked (2005)

0 tankar kring ”Belägrad

  1. Det låter allvarligt. Det troliga är väl att du inte ens får chansen att läsa inkommande inlägg längre. Skulle detta dock mot förmodan komma fram kanske det kan finnas tips i “The zombie survival guide” hur man skall hantera en sådan situation.

  2. det torde vara trivialt att komma åt övriga internet via en ssh-tunnel till mattiasw.com

  3. Bra tips Fredrik. Tack! T.ex. kan nog kapitlet On the defense – The private residence på s. 65 och framåt vara bra att läsa igenom en gång till. Esbjörn: naturligtvis har jag inte tillgång till att ssh:a till mattiasw.com. Det är ju extra irriterande i en sån här situation.