3 timmar

Nu är det exakt tre timmar kvar tills jag startar i årets upplaga av S:t Eriksloppet. Eller borde ha startat i alla fall. Inte bara det att jag är mer otränad än jag varit något år tidigare, den förkylning som jag drog på mig förra veckan har fortfarande inte gått över. Problemet är att jag har sprungit alla S:t Erikslopp hittills. Vore det inte för det så hade jag inte ens övervägt att vara med (en på jobbet pratade t.ex. om att ansträngning vid förkylning är påfrestande på hjärtat). Om jag skulle vara med så tyder allt dessutom på att jag bör göra loppet sämre än jag gjort förut. För att kunna göra det så måste jag dock i princip bryta och då har jag ändå gjort allt i onödan. Hur som helst så har jag inte bestämt mig ännu hur jag ska göra, men jag åker väl till Stockholm i alla fall så får vi se.

7 tankar kring ”3 timmar

  1. jag tycker du är duktig som fullföljde trots sjukdom och lite träning..Jag hade nog inte klarat det om jag var i din situation.. du har en jävla vilja helt enkelt,,

  2. Fast jag såg ju en hel del av loppet och mattias syntes ju inte till. Dessutom såg jag en del av loppet från tornet i riddarholmskyrkan och hade mattias varit med borde ju han ha synts därifrån. är björn (om det nu är ditt riktiga namn) verkligen säker på att mattias var med och fullföljde?

  3. Nej det troliga är att han inte var med. han var hemma med sin mops. tiden är tyvärr också påhittad.

Kommentarer inaktiverade.