3449:e plats

På 3449:e plats kom jag enligt de preliminära resultaten, d.v.s. jag klarade loppet. Jag verkar även ha hamnat på allra sista plats med mina 2.56.59 om man är hård med maxtiden. Ganska fascinerande egentligen. I dag har jag mest ont och är väldigt stel i benen, men förkylningen känns faktiskt bättre. Jag tror nästan det är lögn det där med att man inte ska springa om man är förkyld. Det är troligare så att det bara är nyttigt. Om det är något jag ska rekommendera så är det att man ska springa.

Björn gjorde ett väldigt bra lopp och gick i mål på 1.31. Jag kommer få svårt att slå honom nästa år.

0 tankar kring ”3449:e plats

 1. Du tycker det är jätteroligt att vi pratade om hur coolt och samtidigt hur svårt det är att komma på sista plats..och så gör du det! All heder åt dig.
  plats 10000 på sthlm marathon 2005 också.. du gör ju helt underbara placeringar.Nästan så man börjar tro att du medvetet gör det..

  jag känner mig ganska ok idag..lite småsjuk kanske..det var skönt att sova hursomhelst

 2. Ja, jag trodde ju att man riskerade alldeles för mycket om man väntade in i det sista med att gå över mållinjen.

  Det var väldigt skönt att sova. Vaknade dock ändå strax efter klockan sju i morse. Jag har lite svårt att gå annars så känns det helt okej. Lätt värt det om man säger så.

 3. jag har varit på mopsrus idag och gått ca en halvmil så nu börjar benen bli återställda..

  kommer du satsa på göteborgsvarvet nu då?

 4. Tack Helena!

  Bra. Jag har knappt rört mig alls i dag. Kommer säkert inte ens kunna ta mig till bussen i morgon bitti. Ja, Göteborgsvarvet springer jag vartannat år.

 5. jag kommer ihåg förra året då jag jobbade måndagen efter steriksloppet..Det gjorde riktigt ont att springa i trapporna då..men det är bara att göra det.. ju mer man rör sig desto snabbare kan man komma igång och träna igen..

 6. Ja, det är ju helt sant. Kanske ska hoppas på att jag får en massa supportjobb i morgon så jag får springa i trappor. Fast egentligen så hoppas jag nog inte det. Det finns roligare sätt att röra på sig.

 7. Gothen gjorde ju ett storlopp, härligt!
  Wabo, du får ta nya tag i Göteborg nästa år. Jag är med, om mina knän är bra då.