Satellit, satellit

I dag spelade jag en så kallad satellitturnering inför Enköpings pokerklubbs klubbmästerskap som går av stapeln i december månad. I en satellitturnering spelar man om ett antal platser i en större och dyrare turnering. I dag var det de fyra första som fick varsin stol i klubbmästerskapet. Ett tag innan finalbordet där det skulle sitta åtta personer låg jag nog bäst till. Därifrån lyckades jag dock spela ner mig till nånstans i mitten innan det var dags för finalbordet. Där åkte en ut ganska snabbt.

Femte plats gav 600 kr vilket ju inte heller är fy skam så två man måste bort för att jag skulle få nånting alls. Jag spelade därför väldigt tight och försiktigt. Det hade dessvärre den effekten att jag gick ner till en av de sista positionerna. Sen plötsligt så var det två stycken som ställde in allt de hade mot en tredje som “had them covered” som man säger på utrikiska. Den rikaste vann dessutom den given så då var det bara fem kvar och jag skulle ha minst 600 kr med mig därifrån. Efter det var det inte så försiktigt spel längre eftersom man fick pris oavsett plats. Till slut synade en när en annan gick all-in och en av dem åkte ut och jag hade vunnit en plats i klubbmästerskapet. Riktigt skönt.

Måste också länka till en annan halloweenfest som arrangerades samma dag som den jag var på. Den innehöll en person som passade min karaktär väldigt bra. Synd att vi inte var på samma. Det hade varit kul.

0 tankar kring ”Satellit, satellit

  1. Jag förväntar mig att du köper roliga presenter till mig när du blir pokermiljonär eftersom jag varit sådant stöd för dig.