Ny lägenhet

Nu har jag flyttat in i den nya lägenheten i Rågsved. Det känns bra än så länge men man vet ju aldrig. Tyckte jag hörde skottlossning lite tidigare men jag tror tyvärr det var en garageport som stängdes med ett liknande ljud. Stort tack till Emil, Esbjörn och mina föräldrar som hjälpte till med allt bärande. Nästa gång ska jag överväga att hyra in en flyttfirma. Jag insåg dock under dagen att jag verkligen borde börja träna ordentligt. Nog för att det är jobbigt att flytta men så här jobbigt ska det nog inte vara.

0 tankar kring ”Ny lägenhet

 1. Jobbigt å flytta, jo det kan jag nog hålle med om som gjorde det 7 ggr förra året=)

 2. Det finns ju många sätt att skilja agnar från vete.
  Bortom all tvivel skulle man ju kunna kalla mig och Emil för vete, t.ex., och utan att nämna några speciella namn Björn, Fredrik och Per för agnar.

 3. Varken jag eller Fredrik stöder den här flytten. Jag skulle vilja hävda att Esbjörn med flera har gjort Wabo en björntjänst genom att hjälpa honom med det här.

 4. Jag kan inte göra annat än ställa mig bakom Pers kommentar. Inget gott kommer av denna flytt.

 5. Jag skulle med mycket väl underbyggda fakta kunna hävda att ni har fel. Så det gör jag, med kraft.

 6. Jag är ledsen Esbjörn, din trovärdighet är tyvärr förbrukad. Som du förstår spelar det ingen roll i framtiden vad du hävdar.

 7. Problemet med Per och Fredrik är att de inte förstår sitt eget bästa i den här frågan.
  Per – fattar du inte vinken från Uppsala när du trots en massiv kampanj inte ens kommer in i Kommunfullmäktige? Uppsala har sagt sitt och vill helt enkelt inte ha dig.
  Fredrik – det är något sorgligt över en sådan benhård rojalist som ändå skyr den kungliga huvudstaden. Hade vi lite mer makt och pondus hos kronan skulle du omedelbart få löpa gatlopp och steglas som desertör och förrädare.

 8. Naturligtvis vore det bättre om kungen kunde hålla till i Uppsala slott eller om man kunde flytta Stockholms slott till Vaksala torg och Drottningholms slott till Fjällnora. Nu inser var och en att det är en omöjlighet (två omöjligheter) och därför får vi finna oss i att kungen håller till i Stockholm.
  Det stämmer att jag inte kom in i kommunfullmäktige och att Uppsalaborna troligen inte vill ha mig, men i stadsfullmäktige i Stockholm har centerpartiet ett enda mandat (Per \"Buster\" Ankersjö) så sannolikheten att lyckas där hade inte på något vis varit större. Det troliga är väl att jag är slut som politiker oavsett var jag bor.
  Stockholm är bra. På avstånd. 38 minuter tar tåget dit från Uppsala. Man kan åka dit ett par gånger om året, men slippa vara där övrig tid. En alldeles utmärkt lösning.

 9. En troligare orsak är ju att Stockholms invånare hittills inte kunnat rösta på dig och därför har centerpartiet bara ett mandat.

  För övrigt så har argumenten mot Stockholm länge lyst med sin frånvaro. Ni verkar enbart ta upp positiva saker som t.ex. att Stockholms slott och Drottningholms slott finns här. Det där ogillandet verkar inte direkt stå på någon rationell grund.

 10. Jag tycker det är bra att du försöker ta dig bort från den lite otäcka kamratkrets du råkat hamna i. Rent av så att det kan vara din självbevarelsedrift som gjort sig påmind.