Pest eller kolera

I går kväll upptäckte jag en blåsa på mitt högra pekfinger. Den fanns definitivt inte där tio minuter tidigare. Efter ytterligare tio-tjugo minuter sprack den och det rann en läskig vätska ur den. Sedan dess har det kvarvarande såret svidit en massa. Troligtvis rör det sig om smittkoppor (samtliga symptom har funnits i min umgängeskrets den senaste tiden) eller något liknande.

Vikta tranor: 10,0 %

Lästa böcker:
Väderpraktikan (P-G Andbert)

Sedda filmer:
Salò, eller Sodoms 120 dagar (1975)
Bröderna Grimm (2005)
Babel (2006)

27 tankar kring ”Pest eller kolera

 1. Usch det låter inte speciellt trevligt. Ring till Fredrik Reinfeldt å få honom att skriva en motion om att avskaffa dem symptomen. Han och regeringen verkar ju vara ganska så bra på att avskaffa saker=)

 2. Ja, djurskyddsmyndigheter t.ex. som verkligen visade att vi var ett av de ledande länderna när det gäller att ta hänsyn till djuren, men det var innan 17 september 2006 det. Verkligen en bra regering det där. Vad har hänt med din hemsida förresten?

 3. Man kanske inte har någon nytta av ett testamente om man inte har någon själ. Det är ju för övrigt inte helt otroligt att smittkopporna och själlösheten har något med varandra att göra.

 4. Men ett testamente skriver man väl för att se till att sina earthly possessions kommer dit de skall? Själen, om man har någonm tar vår goda herre hand om.

 5. Jag tror dina saker är välkomna lite här och där oavsett om du haren själ eller inte. Se nu till att göra det bästa av den lilla tid du har kvar. Kanske att du hinner med lite snooker nästa vecka?

 6. Ja, det kan jag nog hinna, om någon nu vågar vara så nära mig. Kanske kan man hitta något slags skyddsdräkt.

 7. Ja det blir du. Men det kanske är svårt att vika med fingrar fulla av smittkoppsblåsor. Du får lära dig vika med fötterna.

 8. Först till kvarn kan vi väl säga då. Esbjörn får mina datorer. Området där blåsan tidigare satt svider för övrigt mer i dag än i går.

 9. då är det nog läge för amputation snart…
  om du vill kan jag göra det för kompispris – 200 spänn. Jag har opererat mig själv i hälen med en mattkniv en gång, det gick bra.

 10. Jag tycker att det är upplagt för avlivning. Det skulle sannerligen vara på tiden!

 11. Om jag ska beklaga mig ordentligt så har ena leden i tummen på samma hand känts väldigt konstig hela dagen. Känner inte igen känslan riktigt. Det gör inte direkt ont men det känns inte heller speciellt bra. Ska överväga om amputeringen eller avlivningen.

 12. Jag skulle kunna ta din biljardkö, lite filmer och dina böcker? De behöver du troligen inte nu när du ska dö.

 13. det skulle ju kunna vara syfilis också.
  Ledvärk och vävnadsdöd är ju vardagsmat för syfilisfolk.
  Titta på Depps ‘Libertine’

 14. Syfilis är mycket troligt. Det har ju skördat många fina personers liv som t ex Gustav IIIs bror Fredrik Adolf.
  Har du känt av någon galenskap ännu?

Kommentarer inaktiverade.