Helgjobb

Den här helgen skulle vi uppdatera några siter på jobbet. Det började ganska bra och verkade gå lätt och snabbt. Naturligtvis skulle det dock inte sluta med att man kunde gå hem kanske vid fyra fem. Runt klockan tre kraschade en hårddisk till en av servrarna. Det vi egentligen skulle göra hanns inte med och jag åkte från jobbet strax efter nio på kvällen och då var det långt ifrån klart. Det blir söndagsjobb också.

I fredags var det lite roligare. Då kom min lillebror till Stockholm och vi hängde från två till halv tolv. Efter att ha suttit på jobbet och pratat i nån timme så åkte vi och spelade biljard på Biljardpalatset vid Fridhemsplan. Naturligtvis vann jag lätt över honom både i 8-ball och 5:a-9:a.

Efter det skulle jag äntligen ta med honom till Malaysia och presentera honom för riktigt god vegetarisk mat. Det blev dock ganska misslyckat. På något sätt hade de lyckats dra ner på smaken på maten just den kvällen och det var inte alls lika gott som det brukar vara. Det var fortfarande gott, men det var inget speciellt.

Därefter blev det ett besök på en engelsk pub på Sveavägen innan vi skulle träffa Maria på Centralstationen för att umgås lite med henne. Vi hamnade på O’Learys och det första som möter oss är en rejält otrevlig gubbe som jobbade där och körde bort oss från bordet vi hade satt oss vid. Det blev dock bättre sen när vi hittade ett bord som han inte var i närheten av.

Vikta tranor: 15,2 %

Sedda filmer:
Scoop (2006)
Match Point (2005)
The Cube (1969)
Bambi Meets Godzilla (1969)
Black Hula (1988)
Dog Brain (1988)

0 tankar kring ”Helgjobb

 1. Hur går det med tranorna? 15,2%, är det bra? Tror du att en sån som jag skulle vara snabbare?

 2. 15,2 % är lite efter. Jag borde ligga på 20,1 %, men man har en buffert på ca 32 dagar som man inte behöver vika alls så det bör vara lugnt. Jag har hört att vissa ligger på över 40 % redan och det är ju snabbare. Frågan är om du är så snabb. Jag kan tänka mig att du skulle ligga strax under 30 % nu om du hade hållit på hela året.

 3. Det gör han kanske inte, men är man beredd att lägga ner några dagar så tror jag de flesta kan lära sig.

 4. varför envisas du med att gå till malaysia?
  På kokyo är det alltid gotteligottgott.

 5. Jag gillar inte det här med att du har flera johan i din bekantskapskrets. Du får nog sluta med det helt enkelt.

 6. För övrigt tycker jag det här tjatet om Malaysia känns överdrivet, det har varit precis sådär som du beskriver det i det här blogginlägget varje gång de fem gånger jag varit där.

 7. Jag har ju varit på Malaysia. Det var väl helt ok om jag inte minns fel?

 8. Du minns inte fel, Fredrik. Malaysias mat slår ju med lätthet t.ex. Kokyos mat (därför går jag dit i stället när jag vill visa extra god vegetarisk mat för folk). Nu hade vi otur just i fredags att det bara var vanligt gott men det känns inte som att man bör döma en restaurang efter en gång av kanske 20 utan snarare efter de andra 19.

 9. Har för mig att det var du och Esbjörn som bjöd med mig dit på den tiden som jag blev bjuden.
  Vi kanske borde gå dit igen någon dag?

 10. Ja, det tycker jag vore en bra idé. Tisdagar är att föredra eftersom det är vegetarisk afton då och rätterna kostar 60 kr mindre än de gör andra dagar.

 11. Malaysia, Kokyo och Lao Wai pendlar ju alla tre mellan himmelskt och sisådär.

  Men snabel – varför skriver du ingenting alls om igår kväll? Usch.

 12. Jag var väl för trött och var med för lite. Förlåt, det var dåligt.

 13. jag tycker malaysias största tilldragelser är de snidade morotsstorkarna och Barbie-badkaren med sås.
  Inget som slår Kokyos kryddställsbåt med en björn i fören med andra ord.

 14. Jag fick en kanin senast. Kokyo är naturligtvis också väldigt bra men Malaysia är snäppet bättre tycker jag. Jag ska dock försöka välja Kokyo nästa gång.

 15. Idag undrar jag mest varför i hela friden esbjörns barn är mer lik Mattias än både Sjöbjörn och Korven. Synnerligen suspekt.

 16. Idag undrar jag mest var och hur johandrén sett barnet för att få sådana idéer.

 17. För att det inte fanns någon efterfrågan på det när jag gjorde sidan. Det kommer nog i nästa version dock.

 18. Tycker det är lite slött av dig att inte skriva recensioner av filmerna du sett..Du borde åtminstonde skriva ett litet betyg..Vad tyckte du om orginalkuben te x?

 19. Det blir så mycket att skriva. Kan försöka bättra mig. The Cube var bra tycker jag. Mindre kub än i de nya vilket ger en lite mer klaustrofobisk känsla, dessutom bara en.

 20. Egentligen: vann Du så lätt? De helt okej att Du vill framstå som att vara bättre än mig på din hemsida (kan jag förstå, inför vänner o så),fine, men bara för Du är äldre än mig behöver Du ju faktiskt inte överdriva brorsan…

 21. Jag skrev ju mest så för att se din reaktion. Ville få dig att skriva här. Det tog ett tag dock. I verkligheten var det ganska jämnt om jag minns rätt. När det gäller band så vill du ju säkert även göra reklam för http://www.megamoppaz.com/ (som man nog för övrigt kan säga att jag hjälpt till lite, lite grand med).

 22. snyggt… förövrigt bror: kommer slå nytt rekord denna vecka: efter idag har jag jobbat 67.5 timmat denna vecka och de är två dagar kvar, kommer sluta på typ 90-95 timmar, de e bra på en vecka..ha ha…galet.. peace…