Vänner och bröd

Det är mycket möjligt att jag i fredags såg Fredrik Henriksson för sista gången. Han åker snart iväg och det är långt ifrån säkert att han kommer tillbaka. Som tur är lyckades jag bevara tillfället (Fredrik är killen längst in). Det är inte omöjligt att det är den sista bilden som finns på honom när han fortfarande är i livet.

Jag tror jag älskar japansk teve.

Förortsungar (2006) var ju inte så bra. Man har väldigt svårt att förstå varför den fick fem guldbaggar och t.ex. Farväl Falkenberg (2006) inte fick en enda. Men Förortsungar är ju politiskt korrekt förstås. Då blir det viktigare att ge den en massa priser.

Man undrar ju vad de har i brödet i stället för konserveringsmedel som gör att brödet kan nå tidigare outforskade datum.

Vikta tranor: 19,1 %

Lästa böcker:
Montecore – en unik tiger (Jonas Hassen Khemiri)

Sedda filmer:
Rocky Balboa (2006)
Hannibal Rising (2007)
Förortsungar (2006)

0 tankar kring ”Vänner och bröd