Stå upp

På söndag är det Premiärmilen. Jag försökte springa den distansen under kvällen men det gick inte. Det känns inte så bra.

I morgon (eller i dag snarare) ska jag på stå upp-klubb med jobbet. Det ska bli kul. Restaurangen har lovat att fixa veganmat också. Det blir spännande att se hur det går. Artister för kvällen sägs vara Dave Fulton, Johan Glans, Henrik Schyffert och Petra Mede. Det bör bli en väldigt bra kväll.

Vikta tranor: 20,4 %

0 tankar kring ”Stå upp

  1. Jag utgår från att du vinner Premiärmilen. Allt annat skulle vara en besvikelse så mycket träning som vi har lagt ner på det här. Du borde träna mer istället för att gå på stå upp. Träna och vika tranor.

  2. Jag hade förövrig en lärare på konstvetenskapen som hette (heter troligen fortfarande) Fulton. Torbjörn Fulton. Han var väldigt bra och framför allt väldigt rolig. Dave Fulton kanske är släkt med Torbjörn.

  3. Det är givetvis en bra idé, men det är för sent att träna mer nu. Kanske till nästa Premiärmilen. Vi bör nog utgå ifrån att de är släkt. Allt annat vore märkligt.

  4. du har lovat mig att vi ska ut och springa runt kungsholmen innan gbgvarvet också,.. det ska bli trevligt..
    Då kan vi göra så att jag tar med dig på ett träningspass där jag bestämmer och sen åker jag till dig och då håller du i passet.. tror det är ett bra tränings och motivationssätt

  5. "Lovat" låter ju väldigt allvarligt men det är klart vi ska det. Om du bestämmer att vi ska springa tre varv runt Kungsholmen så vet jag dock inte om jag hänger på hela vägen.