Raw

I kväll har jag varit på Raw med jobbet, “Sveriges hårdaste stand-up klubb”. Det var på Underbara bar på söder. Förutom att appelsinjuicen var jäst, Elisabeth aldrig fick sin efterrätt, de skrev upp en varmrätt för mycket på notan och att vi hade urusla platser (se bilden) trots att vi sagt till om det vid beställningen så var det helt okej. Jag fick några hemmagjorda morotsbiffar, klyftpotatis och stekt aubergine. Faktiskt riktigt gott om än lite torrt då det inte var någon sås till.

Petra Mede (ständigt med i sketcher i Stockholm live nuförtiden) inledde. Helt okej, även om hon svamlade en hel del ibland och körde samma skämt som hon gjort på Stockholm live. Vet inte om det var för att hon var nervös på riktigt eller om hon spelade. Därefter kom Henrik Schyffert upp på scenen. Han var som vanligt bra. Jublet ökade ännu mer när Johan Glans började och han var som alltid jättebra. Jag minns i början när man tänkte att han nog var den tråkigaste stå upp-komikern som fanns och fattade inte hur han kunde ha hamnat på en scen. Man skrattade för att det var så dåligt. Nu är han ju genial. Jag undrar om det är han eller jag som förändrats. Kvällen avslutades med den amerikanske komikern Dave Fulton. Jag kände inte till honom innan så det var lite spännande. Det visade sig att han var riktigt bra.

Vikta tranor: 20,4 %

0 tankar kring ”Raw

  1. Det vore ju trist om det är du som förändrats så att du skrattar åt de pinsamt dåliga skämten.

  2. skönt att stand upen va nice då, för resten lät ju så där asså…du verkar gå ut på en hel del roliga saker brorsan..soft..

  3. Jag glömde att säga att kvällen dessutom kostade en bit över 400 kr, och då dricker jag inte ens alkohol. Det kanske är småsummor för dig i och för sig.

  4. jo det är sant, har ju fortfarande \"pengar o vänner, de är allt jag har\" som huvud ordspråk…