Snart framme

Snart är jag framme i Åre. 3G funkar uppenbarligen rätt bra även när man sitter på tåg och är så här långt norrut. Speciellt trevligt är det när man har en liten laptop med sig. Jag insåg dock först för en halvtimme sen att jag ju faktiskt har ett eluttag här mellan stolarna. Hade ju kunnat sitta med datorn och slösurfat hela resan i stället för att göra oviktiga saker som att vika tranor och läsa.

Resan har gått rätt fort ändå tycker jag. Vill knappt att den ska ta slut nu när jag närmar mig slutstationen. Ville få mer gjort. Kanske beror det dock lite på att jag kommer få vänta i flera timmar i Åre innan lägerledarna kommer och plockar upp mig. Vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden. Att resan har varit så behaglig har säkert också lite att göra med att jag reser 1:a klass. Tyckte det kunde vara värt 14 kr extra för att få det.

Tiden i bloggen är förresten fel. Den ligger en timme efter. Nåt problem när sommartiden kom. Ska kolla på det sen.

Vikta tranor: 23,0 %

0 tankar kring ”Snart framme

  1. Tror faktiskt att den enda stora skillnaden mellan första o andra klass är just internet-accessen, vilket iofs är värt 14 SEK extra om det finns eluttag…

  2. I Norrland verkar de inte ha byggt ut tågnätet så det finns inte X2000 vilka är de tåg som har internet. Därmed menar du alltså att det inte är någon skillnad mellan klasserna. Själv vet jag inte riktigt. Jag får se på onsdag då jag kommer åka i den andra klassen. Jag tänker mig dock att det är skrikigare och en massa ungar som springer omkring mellan sätena.
    Jag är här med Per Myrsten och hans familj och de tvingar mig att åka längdskidor mot min vilja.

  3. Jag gillar inte att du viker tranor nar du aker tag. Har finns inget papper och tagen ar dessutom inte lampade att vika pa.

  4. Jag måste ta till alla knep som jag kommer på för att kunna komma ifatt dig.