Hemma igen… sedan länge

Det var ju tänkt att jag skulle skriva direkt när jag kom hem från Åre men det har inte blivit av. Vet inte riktigt vad det är som gör att jag är så dålig. I alla fall så var ju resan inte så dålig som jag gav sken av i de första inläggen. Visserligen var allt med vattnet, skidåkningen m.m. precis (eller i alla fall nästan) så dåligt som jag skrev men det generella intrycket med umgänget, festerna och så var väldigt bra.

På hemresan skulle jag som sagt åka 2:a klass i stället för 1:a klass som jag åkte på ditresan, och om man bortser från att det var mindre stolar, inget eluttag, inte heltäckningsmatta, en massa barnfamiljer med skrikiga ungar som sprang fram och tillbaka i gången, inte några gratis dagstidningar och inte lika snyggt inrett så var det egentligen ingen skillnad alls.

I fredags var jag på releaseparty med en person som inte vill benämnas vid namn och familjen Myrsten-Wahlström för boken Ända hit som är skriven av Sofia Olsson (läs!). Det blev en väldigt trevlig kväll med mycket roligt folk och jag träffade bland annat en som var både vegan och helt drogfri. Det är inte ofta det händer nuförtiden.

Angående de sedda filmerna så var 300 bättre än vad jag fått förklarat för mig, Ghost Rider rätt dålig, Natt på museet helt okej, Deja Vu ganska okej, Blades of Glory rätt rolig, Mr. Beans semester riktigt, riktigt dålig med upprepade skämt från teveprogrammen och Epic Movie om möjligt ännu sämre.

Vikta tranor: 28,0 %

Lästa böcker:
Fallhöjd (Nick Hornby)
Ända hit (Sofia Olsson)

Sedda filmer:
300 (2006)
Ghost Rider (2007)
Natt på museet (2006)
Deja Vu (2006)
Blades of Glory (2007)
Mr. Beans semester (2007)
Epic Movie (2007)

0 tankar kring ”Hemma igen… sedan länge

  1. Vad har han som vill vara anonym för lik i garderoben (älskar det uttrycket)? Man börjar ju undra… Har tagit med finska grammatikboken idag, så resterande kommentarer på denna blogg kommer att vara på finska.

  2. Det är ju jobbigt med flera Johan när de inte kan presentera sig ordentligt, men finskan avslöjar lite förstås.

  3. Felet är ditt eftersom du valt att vara kompis med mer än en Johan.

  4. Jag har inte valt någonting, och tyvärr bestämmer jag inte vilka som skriver här.

  5. Antidrogveganen, som tar sig friheten att skriva, anar en viss bitterhet. Och passar samtidigt på att ställa en allmän fråga: vad skulle du tycka om att se hängandes i ett träd?

  6. Äpplen kanske. Angående bitterheten så vet de att jag inte är allvarlig så det är ingen fara.