Spindelmannen

I fredags såg jag {movie}Spider-Man 3 (2007){/movie} tillsammans med Björn. Den var bra men tyvärr inte riktigt lika bra som de två tidigare. Slutet innehåller dessutom en hel del amerikansk patriotism men än så länge vägrar jag tro att den inte är där på skämt. Jag trodde att Spider-Man 3 skulle vara en av årets största filmer men den hamnar nog inte riktigt där. Det finns dock andra filmer att se fram emot, bland annat {movie}Grindhouse (2007){/movie} (som det dock ryktas om ska delas upp i två filmer och därmed förstöra hela grejen), {movie}Transformers (2007){/movie} och {movie}The Simpsons Movie (2007){/movie}. (Läste lite mer om Grindhouse nu och det verkar verkligen som att de kommer sabotera den. Tydligen ska Death Proof (andra delen av Grindhouse) ha premiär den 1 juni och Planet Terror (första delen) ha premiär först den 28 september. Vi får verkligen hoppas att det inte stämmer. Om filmbolagen håller på så här så känns det inte som att de borde klaga sen när folk i stället laddar ner filmen för att kunna se den så som regissörerna egentligen ville ha den. Fast även om Robert och Quentin inte heller verkar överförtjusta så tycker de inte att det bara är dåligt vilket gör att man känner sig lite lugnare i alla fall.)

I går var det Rågsvedsdagen och givetvis var jag där. Det fanns något för alla: hoppborg, bokbord, loppmarknad med mera, och scenen erbjöd både dans, sång och musik. Det händer alltid något roligt här i Rågsved.

Vikta tranor: 29,0 %

Sedda filmer:
Spider-Man 3 (2007)
The Ex (2007)
Stranger Than Fiction (2006)
Hot Fuzz (2007)
De tappra 300 (1962)
The Last Kiss (2006)
Stardust Memories (1980)

0 tankar kring ”Spindelmannen

  1. hade hoppats på att Du skulle nämnt Land Rovern, men icke… syns på fredag..peace..

  2. Riktigt dåligt av mig. Jag hade ju faktiskt tänkt nämna det redan då när det hände men sen tog det så lång tid innan jag skrev något och då tänkte jag inte på det. Jag får skriva ett nytt inlägg senare i dag och berätta om det då.