Land Rovern

För drygt en vecka sedan blev min lillebror påkörd av en rattfull idiot i Sälen. Vakterna såg honom men hann tyvärr inte stoppa honom innan han valde att inte köra rakt fram ut från parkeringen utan i stället svänga och köra på min bror som framförallt skadade benen. När han berättade det för mig via SMS satt jag på en restaurang och åt med en kompis. (Äh, han gav mig faktiskt tillåtelse att skriva det här, det var Johan Liakka.) Jag tog upp telefonen och läste meddelandet och berättade för Johan att min lillebror hade blivit påkörd av en bil. Hans reaktion var ett glatt “Hälsa honom!” Oerhört roligt. Om någon vill ha registreringsnumret på bilen som användes för påkörningen så är det bara att höra av sig. Det var dock inte hon som ägde den som körde.

I kväll var jag på Sif-kväll tillsammans med Esbjörn. Efter lite smått att äta och dricka inleddes kvällen med snack från människor på Sif. Den första påstod bland annat att Sif har över 600 000 medlemmar. Det lät som helt sjukt många och mycket riktigt så stämmer det inte. I alla fall inte om man ska lita på deras egen hemsida som säger 355 000, och det ska man nog.

Efter att de hade pratat färdigt var det äntligen dags för Filip Hammar och Fredrik Wikingsson som man nog egentligen var där för. De hade satt ihop ett typ föredrag om dos and don’ts i arbetslivet. Även om man sett mycket av det de visade i deras olika program så blev det naturligtvis väldigt roligt. Och jag måste säga att de faktiskt hade en del bra saker att säga om hur man bör bete sig så det var inte bara en humorkväll.

Vikta tranor: 29,0 %

0 tankar kring ”Land Rovern

  1. Jag drömde om dig i natt. Det var nåt med munkar, och då menar jag inte såna man äter.

  2. Var det en bra dröm eller en sådan man helst bara vaknar ifrån? Gjorde jag något koolt?

  3. Det var mycket troligt även tigrar, men tyvärr minns jag inte mycket mer än munkarna. Det försvann fort ur minnet och jag fick koncentrera mig väldigt mycket bara för att inte glömma att det gällde Fredrik och munkar. Den kändes dock mer bra än dålig så jag hade nog hellre fortsatt med den om jag fått välja.

  4. ja lite halv drygt faktiskt, det är ju en rätt stor bil lixom…men va fan, ska man bli påkörd ska man väl bli det ordentligt kan ju tyckas…

  5. Ingen kan ju senare påstå att du inte vet hur det är att bli påkörd på riktigt.