Kristin Kyrielle

I går var jag på Alcazar för att se Esbjörns band Kristin Kyrielle. Kvällen började dåligt. Jag skulle beställa en juice och av nån konstig anledning valde jag tranbär trots att jag kände att det inte var ett bra val. När jag smakade på den så insåg jag att det var ett misstag. Nån kvart senare började de i alla fall spela och det blev genast bättre. Riktigt bra var det till och med. Det går att lyssna på deras musik på hemsidan så skynda er dit.

I morgon bär det av till Göteborg för att springa Göteborgsvarvet. Klockan 07.15 går tåget vilket kan låta lite tidigt men det gör att biljetten kostar 95 kr och att vi har nästan en hel dag till i Göteborg. De resande är jag, Esbjörn, Per, Björn och min lillebror, men det är bara jag, Per och Björn som ska springa. Jag ser faktiskt fram emot det. Jag har visserligen inte hunnit bli tillräckligt tränad ännu för att springa bra men jag känner mig i alla fall betydligt bättre än förra gången jag sprang ett halvmaraton.

Vikta tranor: 29,0 %

0 tankar kring ”Kristin Kyrielle

  1. Jättebra! Du kanske är med på S:t Eriksloppet i höst då? Eller Midnattsloppet om man inte vill springa en halvmara.

  2. 6.10 går mitt tåg (som jag troligen kommer missa), så 7.15 låter inte särskilt tidigt i mina öron.

  3. Vi går nog hemifrån ungefär samtidigt så du är inte så speciell som du tror.

  4. Ja, men du hinner vara med på S:t Eriksloppet i alla fall. Det är huvudsaken.