Vegomässan 2007

I lördags var den efterlängtade vegomässan. Den var otroligt populär med tre gånger så många besökare som arrangörerna hade räknat med. Det var packat med folk nästan hela dagen. Väldigt bra mässa dessutom. Bland annat fanns det vegansk mjölkchoklad som jag fick lov att prova. Den var väldigt god. Inte lika god som Marabous som är den jag minns som godast, men kanske som Cloettas.

På kvällen åkte jag ut till Re:publik. Satt utanför och pratade lite med Björn och Maria och deras kompisar innan vi gick in i en dryg halvtimme och lyssnade på Veronica Maggio. Sen träffade vi Johan en kort stund och därefter åkte vi hem. Lång kväll.

I går var jag i Uppsala. Per överraskade med något slags final i beachvolleyboll på Vaksalatorg. Vendels grus hade forslat dit 200 ton sand. Volleyboll är en av de få lagsporterna jag gillar att spela. Kanske den enda. Inte riktigt lika kul att titta på, men det var okej för några set så där.

Lite senare kom Fredrik och Hanna och hälsade på. Det var första gången jag träffade dem sedan de kommit hem från Asien. Vi pratade lite och grillade. Grillen välte dock och all mat åkte ner på balkonggolvet, men vi kunde rädda tillräckligt för att ändå bli alldeles för mätta.

I dag testade jag och Esbjörn (och Emma lite grand) veganska marshmallows inköpta på vegomässan i lördags. De smakade… marshmallows.

Vikta tranor: 29,3 %

Sedda filmer:
Jakten mot nollpunkten (1971)

0 tankar kring ”Vegomässan 2007

  1. Du måste börja vika tranor. Du måste också låna ut en bok till mig.

  2. Det vore bra om du skrev till betyget som du gett filmerna på imdb. Nu vet jag ju inte alls vad du tyckte om \"jakten mot nollpunkten\".

  3. Vikta tranor: 30,0 % (inte mycket, men en början)
    Du kan ju gå in på min sida på IMDb och kolla. Kan ge dig länken om du vill.

  4. Jag känner mig inte riktigt hel efter att den här nya Johan dök upp och försökte själa min identitet på vegomässan. Kan du inte uppdatera min post i din vännerlista för att understryka att jag är den riktiga?

  5. Jag ska ge dig inloggningsuppgifter vid tillfälle så kan du ändra själv.