Spottar blod

Jag spottade alldeles nyss blod. Har varit sjuk i en dryg vecka (jag har ju semester så det är klart jag är sjuk) och nu händer det här. Det är inte utan att man blir lite orolig. Kollade Netdoktor, sidan för hypokondriker, och där hittade jag följande angående cancer i matstrupen: “Vikten minskar, man spottar kanske upp lite blod och till sist börjar det göra ont.” Min vikt har ju minskat den senaste tiden, och nu blodet. Det är bara att vänta på att det ska börja göra ont också.

I går var jag och hälsade på Robert och hans familj. Sen jag träffade honom senast har han och hans flickvän Malin skaffat både ett barn som heter Molly och ett hus så det har hänt en del. Väldigt kul att träffa dem igen i alla fall. De hade till och med gjort riktigt god veganmat för min skull när jag kom.

I övrigt på min semester har jag inte gjort mycket alls. Var ute hos mina föräldrar i deras sommarstuga över helgen men annars har jag inte orkat så mycket p.g.a. sjukligheten. Framförallt har jag inte kunnat träna vilket känns jobbigt. Det är såna här avbrott som tidigare gjort att jag slutat. Jag tror dock inte att det kommer hända den här gången. Jag är inne i det för mycket.

Vikta tranor: 78,0 %

Lästa böcker:
Ultramarathon Man (Dean Karnazes)

Sedda filmer:
Ocean's Thirteen (2007)

0 tankar kring ”Spottar blod

 1. Nej, tror inte prylar brukar nämnas här så ofta. Men jag har köpt en ny digitalkamera i alla fall. Har använts ganska lite än så länge men den är väldigt bra. En Canon Digital IXUS 75 är det. Troligtvis i alla fall lite bättre än min gamla som är sju år gammal. I och med den nya kameran kom föremålet från Vietnamn väl till pass. Jag skulle kunna säga, utan att slira ens lite grand på sanningen, att jag är väldigt nöjd med det.

 2. dö inte snabel. dör inte!!!

  och berätta alltid om alla dina prylar. Och dina outfits. Och träningen. Och blodet nu då.

 3. Du vet väl att man kan sjukanmäla sig under semestern, så att det så att säga blir sjukdagar istället för semesterdagar?

 4. Jag känner igen det när du säger det. Tack för tipset. Nu kommer jag nog vara frisk inom några dagar dock. Om inte blödandet fortsätter då, men jag tror det kom från näsan och inte strupen för jag har snytit snor blandat med blod de senaste dagarna, detta trots att jag inte blödit näsblod i och för sig men jag tror inte den är någon fara egentligen.

  Okej Morry, jag ska skriva mer om allt det där. Och jag tror som sagt inte att det är någon större fara att jag ska dö snart.

 5. Jag tycker att det är bättre att vara på den säkra sidan och hela tiden utgå från att man kan dö närsomhelst. Då håller man sig mer alert.

 6. Håller helt med. T.ex. borde man skynda sig med att vika 1000 tranor så man hinner innan man dör i stället för att sluta som Sadako.

 7. Jag hoppas allt är ok med dig mattias och att du redan mar lite bättre!? Tänker pa dig! (det är sant. jag tänker verkligen pa dig)

 8. Tror faktiskt att jag mår lite bättre, men det håller i sig länge verkar det tyvärr som.