Bortgjord

Sedan ett par veckor tillbaka så har jag fått DN i brevlådan varje morgon. Jag har trott att det varit något trick från DN:s sida för att lura mig att sen bli prenumerant så jag har varit ganska skeptisk till det hela. Har knappt öppnat tidningarna för att kunna säga det sen när de ringer mig och frågar om jag vill fortsätta få den. I dag var jag hos Esbjörn, Emma och Elva och hälsade på (bl.a. åt jag väldigt goda nachos med veganost på). Vi kom in på DN och jag nämnde att jag hade börjat få DN utan att jag ville. Sa att jag tyckte det var jättejobbigt med allt papper jag fick varje dag och att de kunde få den om de ville. Då visar det sig att Esbjörn, för att vara snäll mot mig, har gett mig en prenumeration på DN under några månader utan att säga det till mig. Jag kan berätta att man just då känner sig så oerhört tacksam.

Egentligen gillar jag ju dock DN och troligtvis är det den bästa dagstidningen. Största skälet till att jag inte läser den så mycket är tidsbrist men jag ska försöka göra det mer nu när jag vet att tidningen jag får varje morgon inte är ett ont trick från DN:s prenumerationsavdelning.

Vikta tranor: 86,0 %

Sedda filmer:
Pathfinder (2007)

0 tankar kring ”Bortgjord

  1. tjo…freddan L vill skriva några ord: tja store bror men om du känner dig kort till hårväxten så prata inte med mig ja har hår till röven

  2. Jag fick DN under flera år utan att vara prenumerant. DN gör så ibland. Du ska inte lyssna på Esbjörn, han vill bara framstå som bättre än vad han egentligen är.

  3. Jag vill minnas att jag visade Snabel fakturan som jag tvingas betala för hans otacksamhet.

  4. Det blev bra med blodet. Det kom inget mer faktiskt så det var inte så roligt.

  5. Vem som helst meden skrivare och ett dataprogram kan göra sina egna fakturor. Nej det är dags att säga upp kontakten med den här Esbjörn. Han vill dig inget gott.

  6. DÅ vill jag bara råda dig till att vara försiktig och tänka på vad jag har sagt