Nishiki Finisher 2007

Jag har bestämt mig för att börja cykla. Till det behöver man en cykel. Därför har jag i dag varit och köpt en Nishiki Finisher 2007, en racer. Den är t.ex. otroligt snabb och har en framgaffel i kolfiber. Jag är väldigt nöjd hittills. Tog en provtur med Björn (som också köpt sig en racer) över Tranebergsbron och tillbaka. Efter det cyklade jag hem. Det var 16 km och gick på ca en timme. Hade jag vetat vägen hade det nog gått snabbare. Jag tror att om jag lär mig en bra väg att cykla och kanske även ökar tempot lite så borde jag kunna hinna till Björn och Maria snabbare på cykeln än med tunnelbanan. Inte för att det är att föredra, men ändå.

Vikta tranor: 86,5 %

Sedda filmer:
The Simpsons Movie (2007)

0 tankar kring ”Nishiki Finisher 2007

 1. vadan detta? Ska du börja med triathlon?
  Vad händer om man kör på en sten med så smala däck?
  Många frågor, sorry. Hej så länge!

 2. Triathlon kanske kommer in i bilden så småningom. Simning planeras ju till hösten så, men jag har inte gått över till att se mig själv som triathlet ännu. Om man kör på en sten så flyger man all världens väg. Det jobbiga då är att man med specialcykelskorna sitter fast i pedalerna. Jag vet inte vad som kommer hända i den situationen. Jag läste en som skrev att det finns två grupper av cyklister: de som har kraschat och de som kommer krascha. Det känns så där att veta att det ligger till på det sättet.

 3. oddsen för att krascha måste ju minska om man gjort det en gång.. kanske lika bra att få det överklarat..
  När jag sa till min far förresten att jag skulle åka vasaloppet så han bara "det kommer du aldrig klara".. det är bra med uppmuntrande föräldrar

 4. Trevligt sagt. Man blir ju dock bara mer motiverad av sånt. Om det inte blir för mycket för då kanske man börjar tro på det själv.

 5. snyggt, då kan du ju cykla hem till enköping i fortsättningen så slipper du betala dyra pengar för tåget…:)

 6. Nej, jag är sjuk så jag tränar ingenting just nu. Skriva har bara inte blivit av.

 7. Men nu var det fasligt ont om nya blogginlägg, hörru. Om jag inte satt i rummet brevid dig varje dag och således har bevis för att du lever, skulle jag kanske tro att du inte levde. Tänk vad orolig alla andra måste vara.

 8. asså, har du inte gjort något spännande alls sen den 1:a augusti eller? e du bara kass på att uppdatera bloggen?

 9. Ja, jag blir ju kanske inte orolig men åtminstone full av förväntningar när det inte är något inlägg på såhär länge. Om jag inte visste bättre skulle jag lätt tro att du råkat ut för en fasansfull olycka.

 10. Jag har svårt att avgöra om din cykel ser snabbare ut än min Nishiki Triathlete som jag köpte för två plattor öl. Den är inte bara gammal…den har ett rykte som får bovarna i en gammal Clintanrulle att blekna…