Långpass

I dag körde jag ett långpass på 1.53 med Björn och Fredrik. Jag glömde tyvärr tejpen hemma och efteråt såg bröstvårtorna läskigt hemska ut faktiskt. Tror aldrig de varit så pass uppskavda tidigare. Om jag hade varit lite mer exhibitionistisk av mig så hade jag tagit ett kort och lagt upp. Men det kanske är bra att jag inte är det. Björns kommentar när jag visade honom var “Det där ville jag inte se.”

I övrigt var passet tyvärr riktigt värdelöst. Visst, träningen var säkert bra, men de två jag sprang med var 95 % av tiden ständigt 10-50 meter framför mig. Största skälet till att jag normalt är tveksam till att springa med någon annan är att jag oftast är lite sämre och säger därför alltid till innan att det kommer gå saktare än de säkert är vana vid. Om de då ändå vill springa så är jag absolut med på det och tycker det är väldigt trevligt när man kan springa där och prata med varandra. Speciellt på långpass så kan det vara kul. Men om jag då ändå får springa helt själv och de dessutom har interna skämt där framme som de då och då saktar ner farten och försöker förklara för mig men som man tyvärr bara förstår om man håller till i den snabbare gruppen så känns det som att jag hellre springer själv. Så det här var nog sista gången tyvärr.

I morgon är det simkurs igen. Jag ser fram emot den men är lite orolig för att få kramp igen. Fick det ytterligare en gång i tisdags när jag och Björn var och simmade på Eriksdalsbadet. Jag kanske spänner mig för mycket eller nåt.

Vikta tranor: 87,0 %

0 tankar kring ”Långpass

  1. vi sprang väl på samma tid förra veckan? 1.52 på 18km är inte fort för träning..om du vill utveckla dig så måste du höja ribban då och då..

  2. Det är ju inte det jag pratar om. Jag pratar om att ni inte sprang med mig och jag därmed hade en jättetrist pass eftersom jag inte hade någon att prata med. Tempot var jättebra. (För övrigt kan du ju inte säga att en viss tid på en viss distans generellt är bra. Det är ju helt och hållet individuellt.)