Äntligen ett inlägg

Sedan sist har jag bl.a. sprungit Lidingöloppet i lera på 3.24.37, slagit personbästa på milen på Hässelbyloppet med två minuter (51.30), varit på min första svensexa och tillhörande bröllop (båda tillställningarna slutade för övrigt på Joar) samt inte ökat min tranprocent med en enda tiondel.

I förrgår anmälde jag mig till Kalmar Triathlon. Kalmar Triathlon är ett lopp på ironmandistans, d.v.s. 3,8 km simning, 18 mil cykling och som avslutning ett maraton (42 km). Det innebär att det är på riktigt nu. Jag har åtta månader på mig att komma i form. Men man har 15 timmar på sig att ta sig i mål så det ska nog gå bra.

Jag har ätit buffé två dagar i rad nu. Först veganskt julbord i Uppsala i går sedan Hermans i dag. Man vill ju helst inte sluta äta men tyvärr måste man efter ett tag. Vikten kommer nog tyvärr ha gått åt fel håll den här veckan.

Vikta tranor: 87,0 %

Lästa böcker:
Alster – en stunds texter (Claes Eriksson)
It’s Not About the Bike (Lance Armstrong med Sally Jenkins)
Expedition Shakespeare (Erlend Loe, Petter Amundsen)
Jenny (Jonas Gardell)

Sedda filmer:
Forrest Gump (1994)
The Bourne Ultimatum (2007)
Ratatouille (2007)
Shrek den tredje (2007)
Wallace & Gromit - varulvskaninens förbannelse (2005)
Zoolander (2001)
Hostel: Part II (2007)
Die Hard 4.0 (2007)
He Died with a Felafel in His Hand (2001)
På smällen (2007)
Eagle vs Shark (2007)
Darling (2007)
Superbad (2007)
Hairspray (2007)
1408 (2007)
American Gangster (2007)
Familjen är värre (2004)
Härmed förklarar jag er Chuck och Larry (2007)

16 tankar kring ”Äntligen ett inlägg

 1. åhoj! Kalmar låter ju fint. Extra fint blev det när jag läste att växlingsområdet ligger vid Kattrumpans badplats. Kan inte bli bättre. (jag har inte varit där, men det låter kul)

  Körs det några triathlon på andra håll i landet?

 2. Det är bara för att jag kanske ska vara med i Sala. Du törs inte ställa upp i samma triathlon som jag.

 3. Frågan borde vara varför du inte vågar köra Kalmar med mig och Björn utan i stället väljer halva distansen efter att jag hittat det loppet till dig.

 4. Jag ska vara med i Kalmar med dig och Björn fast först 2009. Enda anledningen till att du letar efter andra lopp åt mig är att du är rädd att vara i samma som jag.

 5. Jag gjorde det ju dock först efter att du sagt att du inte skulle köra med oss. Jag försöker bara vara snäll.

 6. Det är bra. Jag gillar snälla människor. Jag tror dock att även sala kommer att vara skitjobbigt och hemskt, så frågan är hur snäll du egentligen är som tipsar mig om sådant?

 7. Troligtvis har du rätt. Det jobbigaste tror jag dock är att Stockholm Halvmarathon är typ två veckor efter. Man hinner inte återhämta sig ordentligt.

 8. Jag gillar inte det här med att "Mattias" inlägg ibland resulterar i mail och ibland inte. Till synes helt slumpmässigt.

 9. Det skulle kunna ha att göra med att inget mail ska skickas till en själv om man är inloggad när man skriver meddelandet och att det är något som är fel och inget mail alls skickas.

 10. Det är ju konstigt. Det känns som att saker och ting blir sämre trots att jag inte rört det.

 11. Du skriver underligt, Mattias, jag förstår inget. Eller menar du att om man är inloggad skickas inget mail till någon alls (och inte bara inte till sig själv, som det är tänkt)?
  För övrigt är det underligt det där med programvara. Jag tycker ofta att det degenererar över tid.

Kommentarer inaktiverade.